nisem nikoli uporabljala nobenih krem za celulit, samo mal sem se pohecala na tvoj račun
sem že povedala, kaj po mojem mnenju pomaga, ampak samo če to tudi dejansko prakticiraš.

problem je še, da imam zelo zelo rada sladko in če je kje v bližini čokolada že najdem kak izgovor, zakaj mi ne škodi (pa vem, da v resnici mi). Dokler sem lahko veliko športala to ni bil problem, ker sem z aktivnostjo vse pokurila, zdej ko pa cele dneve sedim, jem pa enako, se mi pa nabira špeh in s tem tudi celulit. Še vedno sem suha, špeha se ne znebim težko, vem da bo šel takoj, ko bom spet začela špotat, večji problem je celulit, ki ostane - zmanjša se šele po zelo dolgem času intenzinega športa, pa še takrat ostane in je predvsem pod ritjo viden že samo če stojim (ni mi treba kože skupi stisnit) in tako je že odkar sem bila stara hmmm...13 let 

vis_maior napisal/-a:moje prehranjevalne navade so grozne (jem zvečer, mastno, raze snacke, ogromno sladkarij, bolj malo zelenjave, neredno, ponavadi cel dan nič, zvečer se pa nažrem)

Res si lahko ali naročiš ali pa vzameš za sabo. Itak je pa najceneje, če si od doma prineseš.

dayđremer napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:pa ga boš lepo pokurila (skupaj s joški in ostalo maščobo)
zakaj bi joške zgubila, sam koža se ti napne.