Moški in tatoo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a natašika »

moj ma tatu na vratu.. men je ful všeč tatu, dokler se res ne pretirava.. :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Tatuji so zakon na tipih!!! Posebej kje na nogi je super. Ali pa po celi roki itd. Vah :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

En do dva sta še kul, kar je pa več, mi pa ni všeč. Pa še to more bit na pravem mestu, recimo na roki (na nogi mi je kr neki) al pa na hrbtu. Včasih tip bl možat zgleda zard tega. :D Tko je pr mojem, k ma lepo nabite roke in pol tatu super zgleda. :) Pa kot je že ena omenla, fajn je, če neki pomen, ne pa da je kr ena slikca. :?
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Meni so full všeč tatooji na tipu. Ampak res v mejah normale, eden mogoče dva. Vendar ga mora tip znati nosit. Pač ne pašejo vsem tatooji...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hed Kandi »

moj ga ma na roki. neko abstraktno stvar, ki sicer zgleda ful hudo. mene je tut imelo nekaj časa da bi se tetovirala, pa sm si premislila in si potešila željo s pirsingom..
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Včasih so mi bli hudi, hudi škorpijončki na tipih, če je bil tatu kul izdelan.
Zdej bi me pa bl pritegil pomojem kak drug, bolj poseben motiv, k bi mel kak konkreten pomen (ne mislim s tem kitajskih črk s pomenom sreča, ljubezen, karkoli). ;)

Aja, pa tatuji v mejah normale so kul, uni ogromni, show-off-tatuji čez cel hrbet al pa po celi roki, mi pa niso neki ful privlačni.

Aaa, sem šla slikce gledat pa sem naletela na eno nagravžno: tič cel tetoviran (auč :?) pa še na dveh mestih prepirsan - no, to mi tut ni lepo, niti na prbližn, fuj.
Zadnjič spremenil miikena, dne 12. Sep. 2007 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

ful mi je ušeč če ma tip tattoo na vratu...to je mi je ful sexy...kašna kitajska črka...to mi je ful všeč :flower:
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

electra* napisal/-a:ful mi je ušeč če ma tip tattoo na vratu...to je mi je ful sexy...kašna kitajska črka...to mi je ful všeč :flower:

Poznam človeka, ki je končal ekonomsko šolo, pa ma tatoo na vratu. Zarad tega ne more dubit službe (delodajalčevi razlogi: biker scene iz Amerike can get real), kao d bi se ga stranke bale pa take :? ?! (btw, za tatoo si je izbral kačo)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Kak majhen zna bit okusen. Na primernem mestu, seveda. Hrbet, zgornji del roke ... na tiču mi je nagravžno (in boleče). Najbolj neumno se mi zdi tetoviranje imena od punce. Kaj pa ko bosta šla narazen??? Tak folk nima vsega pošlihtanega v glavi.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Dead_kid napisal/-a:
electra* napisal/-a:ful mi je ušeč če ma tip tattoo na vratu...to je mi je ful sexy...kašna kitajska črka...to mi je ful všeč :flower:

Poznam človeka, ki je končal ekonomsko šolo, pa ma tatoo na vratu. Zarad tega ne more dubit službe (delodajalčevi razlogi: biker scene iz Amerike can get real), kao d bi se ga stranke bale pa take :? ?! (btw, za tatoo si je izbral kačo)

logično.... takšne stvari ravno ne zgledajo poslovno....
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

mislim res na bed če zato ni dobil službe pa tud če je nwm ful sposobn(primer dajem)...tk da nwm...mislim da to nebi smel vplivat na tvojo službo... :? :D
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Meni so tatuji na splošno všeč, imam ga tud sama. Na tipih so mi ql, ampak je odvisno čist kje je in tudi motiv. Nikol me ne bo privlačil motiv neke zmešanih mitoloških bitij, neki okostnjaki ipd krep ker to pač ni moj stil. So mi pa zato bolj všeč kakšni bolj izvirni motivi in tudi te v mejah normale. Ne da ima tatu čez cel hrbet ipd. Moj fant ga sicer nima in si ga tud nima nobenga namena dajat, ker mu to ni všeč. Mi je to čist ok, ker pač vsak ni za vse.
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Tatu enim tipom paše, drugim ne. Tak da včasih mi je to sexy, včasih pa vidim kakega ki se mi zdi čist ogaben. Morm rečt da me tatu na fantu ne bi motil, dokler jih ne bi blo preveč, ker da je nekdo porisan po celem telesu, mi ni blo nikol lepo.
...
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

jz res ful razmišljam o tem, da bi si ga skupej dala..on in jz..vsaj začetnice če že..vem, da je neumno in bebavo enim..sj si neb napisala bla bla love you bla, ampk samo začetnice.. razumem, da se lahko kadarkol razideva, sj sva še pred kratkim mela ogromne bleme..ampak bi to naredla za spomin..da bi nekej mela, kar bi me spominjal na najin čas skupej(ok no skp sva že 2leti 2mesca, nebi dala tattoja če bi bla skp samo 2mesca..)
Odgovori