Pogledala 1. del 1. sezone in moram rec, da mi je blo zelo zanimivo, tak da komaj cakam, da bom gledala se ostale dele. Ona navijacica mi je bla totalno OMG , ka vse si je hotla naredit, pa ji ni bilo nic...ce bi jaz bla tak ne pa, da si v sekundi kaj naredim Milo pa je itak njam njam...se ga spomnim se iz Gilmore Girls in mi je ze tam bil full vsec.
Se mi je zdel da bo ta Peter take babe bait. Sam men gre pa prov na jetra ta emo boy. Edin v tistem delu ki se dogaja v prihodnosti k je badass mi je kul. Sylar je kul, cheerleaderka je dobr eye candy.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Menda da bodo Heroes začeli jeseni (?) predvajati na TV3.. se pravi je ena bolj ko ne švoh televizija ukradla Pop-u in Kanalu A najbolj gledano serijo v ZDA Naslov bo pa Heroji
Bell will make her first Heroes appearance in October. She’ll play Elle, a character described as a sexy, mysterious young lady who has ties to the supposed death of Peter, H.R.G.’s past and the future of Claire. Elle will kick off her arc by committing a serious crime, though it’s unclear whether she’s good or bad.”
Men so Heroji tut ful dobri in jih gledam vsak četrtek. Sam zdej me pa tolk firbec matra kaj bo vnaprej, da bi želela pogledat celo sezono, ampak ne vem kje lahko to najdem. Na emule sm že dol vlekla, pa mi gre tok čudno počas, da ne vem kaj je to. Kje ste si ve to pogledale? Dajte mi prosim sporočit, lahko tut na ZS, ker bi si res rada pogledala. HVala.