pikica83 napisal/-a:se pa tega nikoli več ne bom šla, ker me jer es preveč strah. NO bomo videli kaj bo.
Česa se nikol več neboš šla? Dohodnino moraš tko al tko vsako leto oddat razn, če si zaslužila (prek SŠ seveda) manj kot 500.000 (neki takega) oz., če ti niso med letom nič trgali (se pravi, da nisi mela več kot 100.000 nakazano na eno napotnico). Če si pa zaposlena je pa to tko al tko obvezno po zakonu.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
pikica83 napisal/-a:se pa tega nikoli več ne bom šla, ker me jer es preveč strah. NO bomo videli kaj bo.
Česa se nikol več neboš šla? Dohodnino moraš tko al tko vsako leto oddat razn, če si zaslužila (prek SŠ seveda) manj kot 500.000 (neki takega) oz., če ti niso med letom nič trgali (se pravi, da nisi mela več kot 100.000 nakazano na eno napotnico). Če si pa zaposlena je pa to tko al tko obvezno po zakonu.
Moja mami tut še ni dobla
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tiavanna napisal/-a:Gemini jaz in moj poba tut še čakava, če te kej potolaži (čeprav jaz dvomim, da jo bom sploh dobila, ker sumim, da je fotr neki zmutil )
Jst mam tud mami na sumu, da je kej narobe izpolnila (mejbi se drug leto sama lotim )
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kaj vse pa preverjajo te za dohodnino, da TAKO HUDIČEVO DOLGO TRAJA? Sedaj je že mene strah ker sem en mesec delala preko študenta, pa sem že bila na zavodu.