classy napisal/-a:Mene pa neki zanima...Se mi zdi, da so vedno taka vprasanja (kokr tle berem, gledala sm samo 1. oddajo), pac...ki so se osebi 'zgodila'. Zdej me pa zanima, od kje oni to zvejo? A ti ze ko se prjavs napises zraven, kaj 'sokantnega' te lahko vprasajo, al kaj, al kje oni to zvejo, pa na podlagi cesa izbirajo pol kandidate? Al poklicejo tvoje znance pa jih vprasajo, ce vejo 'kej tazga' o teb, al kako to gre?
classy napisal/-a:Mene pa neki zanima...Se mi zdi, da so vedno taka vprasanja (kokr tle berem, gledala sm samo 1. oddajo), pac...ki so se osebi 'zgodila'. Zdej me pa zanima, od kje oni to zvejo? A ti ze ko se prjavs napises zraven, kaj 'sokantnega' te lahko vprasajo, al kaj, al kje oni to zvejo, pa na podlagi cesa izbirajo pol kandidate? Al poklicejo tvoje znance pa jih vprasajo, ce vejo 'kej tazga' o teb, al kako to gre?
to tudi meni ni jasno
Kakor sem slišala se oni ful pozanimajo o tvojem življenju...pri tekmovalcu, partnerju, družini, prijateljih, sodelavcih...sej pol se pa kar nekaj stvari zve
ja pa verjetno tistih res nezanimivih tudi ne sprejmejo ane
js mislm da se da čist o vsakem človeku zvedt kej zanimivga. sm najprej misnla, da bi se js loh za đabe prjavla, kr itak nism nč tazga nardila, pa sem se pol hitr česa spomnla, k bi mi bla sramota, d bi drugi zvedl
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~ toliko, da je pobrala 10.000€, mislm, da pri 18 al 19 vprašanju, vendar nisem čisto ziher.
Jst osebno se ne bi nikoli prijavila, ker pač potem te lahko vprašajo bilokaj, tudi zelo osebne stvari ali stvari, ki nočeš, da pridejo v javnost, saj bi te potem ostali drugače gledali (družina, prijatelji...). € me v tem primeru ne privlačijo toliko, da bi dala svoje življenje na "vpogled" vsem in si s tem lahko marsikaj uničila in lahko dokončno spremenila življenje.