Fant me noče zadovoljevati oralno
- *SmOtkyca*
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
najprej bi povedala, da jaz nikogar ne obsojam, zaničujem, ali kakorkoli, to bo sedaj samo moje mnenje, da ne boste še mene napadle.
ne razumem punc, ki jim to ne paše (ker bi sklepala, da v spolnosti niso sproščene in se skrivajo) in ne razumem moških, ki tega ne "dajejo" (ker ne znajo, ker jim je samo za seks in lasten užitek ali...kakorkoli).
seksa lahko vsak; oralen seks pa po moje pripada samo partnerjema v zvezi...in tako meni, kot mojemu fantu, je v največji užitek, ko vidima, da drug drugemu nudima užitek - kakršenkoli in na kakršenkoli način.
zato bi meni osebno v neki dalj časa trajajoči zvezi to, da me partner noče oralno zadovoljit, predstavljalo precej velik problem!
ne razumem punc, ki jim to ne paše (ker bi sklepala, da v spolnosti niso sproščene in se skrivajo) in ne razumem moških, ki tega ne "dajejo" (ker ne znajo, ker jim je samo za seks in lasten užitek ali...kakorkoli).
seksa lahko vsak; oralen seks pa po moje pripada samo partnerjema v zvezi...in tako meni, kot mojemu fantu, je v največji užitek, ko vidima, da drug drugemu nudima užitek - kakršenkoli in na kakršenkoli način.
zato bi meni osebno v neki dalj časa trajajoči zvezi to, da me partner noče oralno zadovoljit, predstavljalo precej velik problem!
- skuštranka
- Sramežljivka
uf, včas se pa tud sex zgodi tkole da ni časa/vode da bi se opral.
Mislm nevem, naju z dragim ne motijo take stvari.res je boljši filing če si stuširan lihkar, ampak vseeno, da bi se pa zdej skos prala predn pa nevemkajševse, je pa nekak izven razpoloženja..sva pa itak oba velka higienika, tko da ni panike.
Mislm nevem, naju z dragim ne motijo take stvari.res je boljši filing če si stuširan lihkar, ampak vseeno, da bi se pa zdej skos prala predn pa nevemkajševse, je pa nekak izven razpoloženja..sva pa itak oba velka higienika, tko da ni panike.
jaz mam zmeraj pri sebi robcke za intimno higieno, pac za vsak slucaj. Ampak ce jih pa nebi bilo, pa nebi delal zdej glih neke panike, in nebi hotla zarad tega sexat? Oba se redno tusirava in veva, da sva cista. Cisti, zdravi spolni organ pa nikoli nima zanic vonja niti okusa. NE pravim, da zdaj disi in ima sladek okus, ampak nikakor pa ni ogabno, dalec od tega.
In ne predstavljam si sexa (razen ta hitrega, pa se takrat mi jo skor zmeri mal polize, pa jst njemu
) brez oralnega sexa. Ojoj 
In ne predstavljam si sexa (razen ta hitrega, pa se takrat mi jo skor zmeri mal polize, pa jst njemu

Sharona05 napisal/-a:ne razumem punc, ki jim to ne paše (ker bi sklepala, da v spolnosti niso sproščene in se skrivajo) in ne razumem moških, ki tega ne "dajejo" (ker ne znajo, ker jim je samo za seks in lasten užitek ali...kakorkoli).
Jaz pa ne razumem, kaj tu ni za razumet. Vsem tudi ne paše čokolada-ali to pomeni, da je ne znajo pravilno jesti?
- _vampirk'ca
- Debatorica
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
tmis_ napisal/-a:Sharona05 napisal/-a:ne razumem punc, ki jim to ne paše (ker bi sklepala, da v spolnosti niso sproščene in se skrivajo) in ne razumem moških, ki tega ne "dajejo" (ker ne znajo, ker jim je samo za seks in lasten užitek ali...kakorkoli).
Jaz pa ne razumem, kaj tu ni za razumet. Vsem tudi ne paše čokolada-ali to pomeni, da je ne znajo pravilno jesti?
uu krasna primerjava..

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.