Big Brother 2008
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
-
- Cosmopolitanka
Joooooj kako SEBA utruja zdele..skos kuk so nemoralni..pa kuk je razočaran nad tem ker je mare pršu k njim,da so ga kao izdal...Zdej pa je obenem tut veseu,ker bo kao lahko maretu dokazou,da bi tut njega lahko uzeu na drugo stran..pa da je ful uredu kao seba..Pa Marcelo je reku,da če bi mel več časa,da bi zihr njega izločil..da u danem trenutku niso o tem razmišlal..in potem se nadaljuje kako Seba ve,da nobenmu ni žou razn Eltajbu..in pol spet vik in krik..kako lahko nekdo u njihovem imenu govori..Dada se ni strinjala s tem..pol so prešaltal na nominacije kao da ga niso nomineral zato,ker jim je dau možnost uselitve(Seba to skos..)..pa je reku eltajb,da ne smejo o tem govort+tega da se ne strinjajo usi s tem...
Uglavnem ta Seba tko prek moralizeranja,teženja prou napetost nardi med njim..Mislm,da je marko dobr prenesu to da je na uni strani..
Uglavnem ta Seba tko prek moralizeranja,teženja prou napetost nardi med njim..Mislm,da je marko dobr prenesu to da je na uni strani..

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
- Cosmopolitanka
Damyanchyka napisal/-a:any_any napisal/-a:Pa kaj zdej bi morali biti cele 3 mesece hvalezni Markotu ker jih je spravu v luksuzni del hise?
Točn to..Igra je le igra..jst jih ne obsojam,da so tko nardil kukr so..Splet okoliščin!
Pa saj ne bodo 3 mesece tam
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
- Cosmopolitanka
Js bi rajš vidla, da bi šla kakšna Sara k podložnikom, mi ni čist nč simpatična. Drugač mi je pa Dejan kr okej, tak smešn mi je, isto Naske, dans sm slučajno mal gledla oddajo in sm se tk nasmejala ko je bil on tarča.
Bi privoščla podložnikom da bi si izborili tabolši del, sam ne razumem zakaj je za njih metala Tamara ... itak je 3/4 zgrešila, brezveze.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
no angel napisal/-a:Js bi rajš vidla, da bi šla kakšna Sara k podložnikom, mi ni čist nč simpatična. Drugač mi je pa Dejan kr okej, tak smešn mi je, isto Naske, dans sm slučajno mal gledla oddajo in sm se tk nasmejala ko je bil on tarča.Bi privoščla podložnikom da bi si izborili tabolši del, sam ne razumem zakaj je za njih metala Tamara ... itak je 3/4 zgrešila, brezveze.
Zakaj Sara...men je pa lih ona najbolj luštna in simpatična...Janine bi lahk šla prostovoljno, glede na to da skoz poudarja da se z gospodarji ne razume najbolje.....
Živim življenje.....
meni je žal za tamaro. sem upala, da ostane.
mogoče sem edina, ampak ne odstopam od tega. že od prvega dne je bilo nekaj na njej, kar mi je blo všeč. če odmislim njeno dretje, je bla ql.
se mi je pa zasrala dada. pokazala je svoj pravi obraz. ne vem točno, kaj je žanin rekla (nekaj v smislu, da ni fer, da gre marko), dada pa takoj zraven, da je to igra, da so se odločili, bla bla bla....
če bi bil izbran sandi ali ona, bi bila situacija obratna.
kot v osnovni šoli, ko so bili "slabši" vedno izločeni iz skupine pametnejših, močnejših. za razliko od tega, da je tukaj resnično pameten marko in ne dada & sandi.
sebastjana pa povsem razumem zakaj se je razburil. vaša asociacija ne bi bila enaka? ziher bi pomislili enako. on pa pač ni počakal, da marko razloži. drugače pa je njegova reakcija pričakovana.
aja, pa še glede marka. prejšnji teden ste se ful "obesile" na marka, da ni nič delal. kdo od gospodarjev pa je?
noben. le da se on poleg tega ni izpostavljal kot drugi. tako mu je ta premestitev samo voda na mlin. predvidevam, da bo ta teden poprijel za delo (kot je že med smetmi) in si povišal priljubljenost.
moje mnenje

se mi je pa zasrala dada. pokazala je svoj pravi obraz. ne vem točno, kaj je žanin rekla (nekaj v smislu, da ni fer, da gre marko), dada pa takoj zraven, da je to igra, da so se odločili, bla bla bla....

sebastjana pa povsem razumem zakaj se je razburil. vaša asociacija ne bi bila enaka? ziher bi pomislili enako. on pa pač ni počakal, da marko razloži. drugače pa je njegova reakcija pričakovana.
aja, pa še glede marka. prejšnji teden ste se ful "obesile" na marka, da ni nič delal. kdo od gospodarjev pa je?

moje mnenje

meni je pa tale marko en cepec...najstarejši je od njih, pa se jim da nasrat, da ga pobrijejo....
saj je fora, ampak fora bi bila, če bi vsi norca iz sebe naredili in naredili na sebi kaksno smešno stilsko preobrazbo....
tako pa sedaj izgleda kot ena mešanica Gargamela iz smrkcev in Debeveca iz naše male klinike...

saj je fora, ampak fora bi bila, če bi vsi norca iz sebe naredili in naredili na sebi kaksno smešno stilsko preobrazbo....
tako pa sedaj izgleda kot ena mešanica Gargamela iz smrkcev in Debeveca iz naše male klinike...

js sm tko vesela d je sla tamara vn..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
in tudi mi je super da so ostali isto gospodarji in podlozniki...in una igrica se mi je zdela edina fer...na zalost je lih marko izpadu..pa sej mu niso nastimali,,zgodilo se pac je..js jim ni blo vseeno..itaq a..newem, sej jih nic ne obtozujem, kr po tej igrici bi vsak lahk izpadu..tko da..kaj cmo... in glup mi je sebastjan ki je kr neki zaceu govorit d so to zanalasc nardili..mislim kaj glumi ce neve kaj je sploh blo, da je bla igrica...mislim naj prvo prisluhne in se pozanima kaj je blo, pol naj glumi...joo bedakkk.. itaq se ne more sprijaznit da ostaja podloznik, ampak prav mu je.. sem prov vesela, kr si ne zasluzijo bolse bajte..sploh se mi zdijo ta skupina podloznikov kr neki, noben mi ni tko fajn..newem...uglavnm gospodarji tooo!!me pa zanima kdo naslednji leti vn:)))))))

in tudi mi je super da so ostali isto gospodarji in podlozniki...in una igrica se mi je zdela edina fer...na zalost je lih marko izpadu..pa sej mu niso nastimali,,zgodilo se pac je..js jim ni blo vseeno..itaq a..newem, sej jih nic ne obtozujem, kr po tej igrici bi vsak lahk izpadu..tko da..kaj cmo... in glup mi je sebastjan ki je kr neki zaceu govorit d so to zanalasc nardili..mislim kaj glumi ce neve kaj je sploh blo, da je bla igrica...mislim naj prvo prisluhne in se pozanima kaj je blo, pol naj glumi...joo bedakkk.. itaq se ne more sprijaznit da ostaja podloznik, ampak prav mu je.. sem prov vesela, kr si ne zasluzijo bolse bajte..sploh se mi zdijo ta skupina podloznikov kr neki, noben mi ni tko fajn..newem...uglavnm gospodarji tooo!!me pa zanima kdo naslednji leti vn:)))))))