Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Kitty jst neb bla presenečena..čeprou se grdo sliš!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Samo kak strasno, najprej zberes okrog sebe ljudi, ki so ti kul, nato pa te ta isti porinejo k drugim, katere si prej pustil v "dreku" :? Jajks.

Igra je igra, ampak jaz tega ne bi mogla prenesti :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

KittyKiss napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=051oVd7uMqE
d se nau kej tazga zgodl prnas :D

Keri kreteni. :eek: :eek:

Mal mi je skoda Markota, sam igra je igra.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Pa kaj zdej bi morali biti cele 3 mesece hvalezni Markotu ker jih je spravu v luksuzni del hise?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Joooooj kako SEBA utruja zdele..skos kuk so nemoralni..pa kuk je razočaran nad tem ker je mare pršu k njim,da so ga kao izdal...Zdej pa je obenem tut veseu,ker bo kao lahko maretu dokazou,da bi tut njega lahko uzeu na drugo stran..pa da je ful uredu kao seba..Pa Marcelo je reku,da če bi mel več časa,da bi zihr njega izločil..da u danem trenutku niso o tem razmišlal..in potem se nadaljuje kako Seba ve,da nobenmu ni žou razn Eltajbu..in pol spet vik in krik..kako lahko nekdo u njihovem imenu govori..Dada se ni strinjala s tem..pol so prešaltal na nominacije kao da ga niso nomineral zato,ker jim je dau možnost uselitve(Seba to skos..)..pa je reku eltajb,da ne smejo o tem govort+tega da se ne strinjajo usi s tem...

Uglavnem ta Seba tko prek moralizeranja,teženja prou napetost nardi med njim..Mislm,da je marko dobr prenesu to da je na uni strani.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

any_any napisal/-a:Pa kaj zdej bi morali biti cele 3 mesece hvalezni Markotu ker jih je spravu v luksuzni del hise?

Točn to.. ;) Igra je le igra..jst jih ne obsojam,da so tko nardil kukr so..Splet okoliščin!
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

Damyanchyka napisal/-a:
any_any napisal/-a:Pa kaj zdej bi morali biti cele 3 mesece hvalezni Markotu ker jih je spravu v luksuzni del hise?

Točn to.. ;) Igra je le igra..jst jih ne obsojam,da so tko nardil kukr so..Splet okoliščin!

Pa saj ne bodo 3 mesece tam
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Usi zihr ne :) drgač pa 90dni traja šou..Matr en mastno služ..1000€ na dan :o
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js bi rajš vidla, da bi šla kakšna Sara k podložnikom, mi ni čist nč simpatična. Drugač mi je pa Dejan kr okej, tak smešn mi je, isto Naske, dans sm slučajno mal gledla oddajo in sm se tk nasmejala ko je bil on tarča. :lach: Bi privoščla podložnikom da bi si izborili tabolši del, sam ne razumem zakaj je za njih metala Tamara ... itak je 3/4 zgrešila, brezveze.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

no angel napisal/-a:Js bi rajš vidla, da bi šla kakšna Sara k podložnikom, mi ni čist nč simpatična. Drugač mi je pa Dejan kr okej, tak smešn mi je, isto Naske, dans sm slučajno mal gledla oddajo in sm se tk nasmejala ko je bil on tarča. :lach: Bi privoščla podložnikom da bi si izborili tabolši del, sam ne razumem zakaj je za njih metala Tamara ... itak je 3/4 zgrešila, brezveze.

Zakaj Sara...men je pa lih ona najbolj luštna in simpatična...Janine bi lahk šla prostovoljno, glede na to da skoz poudarja da se z gospodarji ne razume najbolje.....
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

meni je žal za tamaro. sem upala, da ostane. :( mogoče sem edina, ampak ne odstopam od tega. že od prvega dne je bilo nekaj na njej, kar mi je blo všeč. če odmislim njeno dretje, je bla ql.

se mi je pa zasrala dada. pokazala je svoj pravi obraz. ne vem točno, kaj je žanin rekla (nekaj v smislu, da ni fer, da gre marko), dada pa takoj zraven, da je to igra, da so se odločili, bla bla bla.... :x če bi bil izbran sandi ali ona, bi bila situacija obratna. :x kot v osnovni šoli, ko so bili "slabši" vedno izločeni iz skupine pametnejših, močnejših. za razliko od tega, da je tukaj resnično pameten marko in ne dada & sandi.

sebastjana pa povsem razumem zakaj se je razburil. vaša asociacija ne bi bila enaka? ziher bi pomislili enako. on pa pač ni počakal, da marko razloži. drugače pa je njegova reakcija pričakovana.

aja, pa še glede marka. prejšnji teden ste se ful "obesile" na marka, da ni nič delal. kdo od gospodarjev pa je? :eek: noben. le da se on poleg tega ni izpostavljal kot drugi. tako mu je ta premestitev samo voda na mlin. predvidevam, da bo ta teden poprijel za delo (kot je že med smetmi) in si povišal priljubljenost.

moje mnenje :P
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

meni je pa tale marko en cepec...najstarejši je od njih, pa se jim da nasrat, da ga pobrijejo....

saj je fora, ampak fora bi bila, če bi vsi norca iz sebe naredili in naredili na sebi kaksno smešno stilsko preobrazbo....

tako pa sedaj izgleda kot ena mešanica Gargamela iz smrkcev in Debeveca iz naše male klinike... :D :D :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

joj :roll: to pa res ne vem, kaj jim je bilo. on jim je zaupal svojo glavo, oni pa so se izživljali. :x :x mislim, še tak amater bi naredil boljšo frizuro. mogoče mu zdaj podložniki popravijo frizuro.
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

js sm tko vesela d je sla tamara vn..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
in tudi mi je super da so ostali isto gospodarji in podlozniki...in una igrica se mi je zdela edina fer...na zalost je lih marko izpadu..pa sej mu niso nastimali,,zgodilo se pac je..js jim ni blo vseeno..itaq a..newem, sej jih nic ne obtozujem, kr po tej igrici bi vsak lahk izpadu..tko da..kaj cmo... in glup mi je sebastjan ki je kr neki zaceu govorit d so to zanalasc nardili..mislim kaj glumi ce neve kaj je sploh blo, da je bla igrica...mislim naj prvo prisluhne in se pozanima kaj je blo, pol naj glumi...joo bedakkk.. itaq se ne more sprijaznit da ostaja podloznik, ampak prav mu je.. sem prov vesela, kr si ne zasluzijo bolse bajte..sploh se mi zdijo ta skupina podloznikov kr neki, noben mi ni tko fajn..newem...uglavnm gospodarji tooo!!me pa zanima kdo naslednji leti vn:)))))))
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

KittyKiss napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=051oVd7uMqE
d se nau kej tazga zgodl prnas :D

OMG, mislim kr neki..sramotaa!
Odgovori