Mi dons na angli, pa mamo eno prfokso k misl da je ful pametna pa inteligentna. Pa zabije: "poznam primer, ko so nekomu vzeli toliko krvi, da je uspešno umrl!"
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
js sm mogla it u petk pa zobk pult..in tok pridm domou... pa bratu rečem-"jooooj kaj me zdj zob boli.." pa me pogleda pa se začne režat in reče: "kok te pa loh zdj zob boli, če ga nimaš več?"
1. je bil res LEP pogreb.. --od kdaj je pogreb lep?
2. na radiu sm poslusala enega spikerja (k ga tui osebno poznam) pa govori o Jamesu Bluntu, da kako je on (James) biu v jakuzziu u 19 nagimi manekenkami. pa spiker rece: "wa js sm pa bil z 20timi nagimi manekenkami" in v tistem na hitro v smehu izreče "svinja, sanjaj kukurus" ..in dal takoj glasbo, kr se je zaceu tko smejat..
mene je tko uriloo..samo smeehh
^^Ena podobna scena je bla zadnč pr nas v službi, k sm jst rabla enga modela, k dela na transportu in rečem sodelavki...
jst: Ej a si kej vidla Bahrudina ?
sodelavka: Kva je to?!
jst: (umiram od smeha) to je naš transporter!
sodelavka: A res?! Ja kako mu je pa ime?!
jst: Ja Bahrudin, jebo te on! sodelavka: U bog ne dej!
Pride prej ati domov, pa mu odprem, me pogleda in pravi: Kaj ti si komaj zdaj prišla? pa pravim: ne, malo prej, uro nazaj. pa on: ja ker si še cela okrašena. Meni nič jasno, se pogledam, vidim da nimam niti enega kosa nakita gor pa v trenerki sem. Pa mu rečem: ja kak, če sem v trenerki? Pa mi pribije: ma našminkana si cela
sošolka v oš enmu zbije aparat iz ušesa ker je slabo slišov in je bla usa paf...prfoksa jo praša zakaj je to nrdila (je blo po nesreč) in svoje ugotovitve povzame tko: ... ti potrebnica!!!
se spomnem ene iz oš...
pri zgodovini:
prof: no sabina, povej mi katera sta najbolj znana komika v črno-belih filmih.
sabina (vsa ponosna, da 've' odgovor): ja Lenin pa Stalin an razred:*smeeeeeeeh*
Zdej sm gledala hokej na slo2. Pa je blo še 10 sekund do konca in sodnik neki narobe razsodi. Komentator se pa razpi*** pa zabije:"ja kako pa sodiš fante??" Umrla sm od smeha
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
me kliče prejle sošolka
ona: ej a maš ti narjeno nalogo, k men ni jasn kuko za boga nej neki napišm
jest: ja sam sej ni blo naloge sploh...
ona: kuko to?!?! če mam pa označen d so 3 spisi za napisat!!
jest: am... toj bla naloga za 3 tedne nazaj...
ona: u jebemti pomarančo, a zato se mi je tko znan zdel!!!
prej ko je biu po TVju tek na smučeh..
in itak un komentator use govori z premori brez pik, vejic..
in je reku: to mesto ima 140000 (?) prebivalcev še iz kamene dobe (premor) so našli tu nekaj ostankov..
res je ful smešno izpadlo kr je zgledalo kot da je en stavk