Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

kr.ena napisal/-a:
Peony napisal/-a:Jaz sem bila lani na prvem pregledu in mi je tedaj tudi vzela bris in me naročila ponovno za letos. Včeraj so mi spet vzeli bris -redno pač, sedaj pa sem doma ugotovila, da mi je na kartonček napisala, da imam redni 3. bris šele leta 2010. Zdaj pa ne vem ali se je ginekologinja zmotila ali se doba jemanja brisa iz leta v leto veča?

:?

Že nekaj časa velja, da se jemlje bris vsaka 3 leta, če sta bila zadnja dva izvida v razmaku 1 leta negativna.
Lahko si pa plačaš pregled tudi prej, če te skrbi ...

Odlično! Hvala za odgovor. :)
aaliyah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aaliyah »

No, spet malo odpiram tole temo.. Zanima me, če me bo ginekologinja pregledala, čeprav še nisem imela spolnih odnosov, a jemljem tabletke že pol leta. (nimam zdravstvenih težav. po tabletke sem šla zaradi preventive, a enostavno pač še nisem imela spolnih odnosov). Stara sem 17.
Lp*
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Če še nisi imela spolnih odnosov te ginekologinja ne bo pregledala kljub temu, da jemlješ tabletke.....
aaliyah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aaliyah »

Hvala za hiter odgovor. =)
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Kaj lahko reces ginekologinji da ti naj da napotnico za pregled kaksne spolno prenosljive bolezni?Pisite mi po lastih sporocilah
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

mi loh priporočite kšno ginekologinjo (ki sprejema nove pacientke) v domžalah? moja se je privatizirala pa morm drugo najdt (d ne plačujem)!
hvala
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

aaliyah napisal/-a:No, spet malo odpiram tole temo.. Zanima me, če me bo ginekologinja pregledala, čeprav še nisem imela spolnih odnosov, a jemljem tabletke že pol leta. (nimam zdravstvenih težav. po tabletke sem šla zaradi preventive, a enostavno pač še nisem imela spolnih odnosov). Stara sem 17.
Lp*

Kakšne preventive? :? A je smiselno sploh jemati tabletke?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

A je študentskem zdravstvenem domu na Aškrčevi (lj) kašn ured ginekolog/ginekologinja?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

gemini, do zdaj sem bila v kontaktu samo z medicinsko sestro, ko bom šla na pregled ti pa sporočim ali so ginekologinje vredu ali ne.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, men je bla tista, h kateri sem hodila, super. Sam smže pozabla njeno ime; mislim, da je bla Jasna Kuhelj ali neki podobnega
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Aha kul. Zanjo sem že slišala, da je fajn.
Še eno vprašanje, bedno, ampak vseen. Sej se normalno prijavim in zmenim vse pri medicinski sestri ane? (še nism bla pri ginekologou - shame on me, pa ne vem točno) :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

lesnik napisal/-a:Kaj lahko reces ginekologinji da ti naj da napotnico za pregled kaksne spolno prenosljive bolezni?Pisite mi po lastih sporocilah

Ja ti lahko da napotnico. Js sm jo tut dobla od svoje ginekologinje.

Pa ona punca, ko je pisala, da jemlje kont.tabletke, pa še ni mela sp.odnosov... Ej, stara si komaj 17, zaka te tabletke, pa sploh, če še nimaš odnosov? Škoda se brezveze že zaj s kemijo filat. Raje jih jemlji, ko boš imela fanta. Če ne boš mela resnega tipa, pa OBVEZNO najprej s kondomom in ne brez!
Jao...enim puncam je pa res vse malo preveč na izi.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Zakaj mislš, da si je na izi vzela? Mogoče ma pa probleme z menstrualnimi krči in jih zato jemlje, ker vse skup pač lajša to. Ne morš rečt, da si na izi jemlje.
pa mislm, da vsaka ve, da je bolš s kondomom kot pa brez, sploh pr vseh boleznih, k so tok razširjene.
Pa btw, starost tle nima nobene veze.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^
Preberi njen post in boš vidla, da jih za brezveze jemlje. No pa sej je njena stvar...

nimam zdravstvenih težav. po tabletke sem šla zaradi preventive, a enostavno pač še nisem imela spolnih odnosov).
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

gemini napisal/-a:Aha kul. Zanjo sem že slišala, da je fajn.
Še eno vprašanje, bedno, ampak vseen. Sej se normalno prijavim in zmenim vse pri medicinski sestri ane? (še nism bla pri ginekologou - shame on me, pa ne vem točno) :)

U are not the only one :wink:
No sama sem ta teden prelomila led. Greš tja do nje do te medicinske sestre. Samo pazi, ker imajo uradne ure v katerih se naročas na pregled/sestanek. Prvič se s tabo pogovori. Lekcija o pregledovanju dojk, o sestavi KT, kakšne so, o boleznih, te nafila z brošurami in to je to. Pred tem pa pogovor s sestro o tvoji zdravstveni zgodovini in podobno - za kartoteko.

Tukaj maš link pa si preberi delovni čas in kontaktno št.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Odgovori