zakaj se najpogosteje skregata?
-
- Sramežljivka
*hox* napisal/-a:firegirl napisal/-a:njegovih kolegovTo sva se pa mi2 kakšno leto nazaj skos kregala, ker so cele dneve pri njemu viseli, pa glih takrat ko sem bila tut js tam. Pa kamorkoli smo šli, so šli vsi zravn.
njega pa ful velikrat kličejo, naj gre z njimi ven pit, itd..
pa tko nasploh jih ne morm, k majo take glupe prijave in razmišlanje. sm se neki časa še trudla, ker so le njegovi kolegi, zdj pa mi je prov ravno - nevem zakaj bi se ubadala z ljudmi, ki tega niso vredni.
-Zato ker išče iglo v senu (da le najde kako napakco da se sekira in krega..yeey)
- ker iz muhe dela slona...in to takega..da skor končamo...(npr. katasterofa je, ker nerada hodim na sprehode..)
-...sej ne rečem da sem tud jaz kdaj kriva...ampak jaz se v 10 min ohladim...on pa to zavleče do naslednjega jutra
..
No.. zdej več ne mine 3 dni, da se nebi skregal...resno premišljujem čemu mi je tega treba
- ker iz muhe dela slona...in to takega..da skor končamo...(npr. katasterofa je, ker nerada hodim na sprehode..)
-...sej ne rečem da sem tud jaz kdaj kriva...ampak jaz se v 10 min ohladim...on pa to zavleče do naslednjega jutra

No.. zdej več ne mine 3 dni, da se nebi skregal...resno premišljujem čemu mi je tega treba

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
rdeče vrtnice napisal/-a:zakja se ponavadi skregava...se že ve...zard mene in moje butaste trme...ampak on s enoče kregat on se ne bo nikol dru ampka se mi bo po možnosti začekl smejati in take podobne reči...je suprca za take stvari...sicer pa pravi da se mu zdi kregati brezveze in mislim da bi morali vsi malo bolj tko kdaj misniti js pa sploh
Evo pr nama je blo isto... js kompliciram, bi rada razpravljala do nezavesti, on pa nič tiho, kima in se nikol noče kregat, pravi da se nima kj razpravljat... mene pa to sam še bolj podžge in tak popizditis fašem, da kr paro spuščam...

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Kika napisal/-a:njen ga za povrh vsega še igraRoberta R. napisal/-a:moi T napisal/-a:Zato, ker mu je bolj pomemben nogomet kot jez
hvala bogu za mojga fanta k ne gleda nogometa, al ktergakol drugga športa
aja

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.