Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Aaa, vem kateri - lušni, samo ne zame :D peta mi za začetek ni všeč, bi raje to malo debelejšo - že to bo vpr. kako in kaj, kaj šele z uno svinčnik peto :lach:

Vglavnem, js sprašujem za tele čeveljce.. ima katera mogoče?? mnenja dobrodošla :)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz mam ene par takih čevlev in sm čist zalublena v njih, sam še živo rdeče bi rada nekje dobila k so mi tok uibr hudi.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

keya napisal/-a:Aaa, vem kateri - lušni, samo ne zame :D peta mi za začetek ni všeč, bi raje to malo debelejšo - že to bo vpr. kako in kaj, kaj šele z uno svinčnik peto :lach:

Vglavnem, js sprašujem za tele čeveljce.. ima katera mogoče?? mnenja dobrodošla :)

Ce tvoja stevilka noge ni ravno 42 ti svetujem, da si jih gres kupit, dokler jih se imajo. :) So pa lustkani, peta izgleda super.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Kdaj bodo dali balerinke na police? :D
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

No, tisti čeveljci nebojo nikoli moji :cry:

Enostavno mam predrobno nogo, peta se mi sezuva.. normalno mam cifro noge 38/39, pač odvisno od modela (etniske sm mela celo 40).. zdej mi je bla pa 38 prevelika!! In sm celo obula 37 (nazadnje v OŠ, pač preden mi je noga zrasla).. :eek:

Pa bi še šli z mano domov, samo ko sem probala normalno hodit so se mi tudi pri 37 sezuvali (peta) :cry:

To se že drugi čevlji, ki so mi bli res všeč samo so ostali v trgovini ker so preširoki (no, čisto normalni so.. samo js mam tako ozko & nizko nogo).. nevem sploh več kaj naj, konstantno mam probleme s tem :evil:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

^^ pač iščeš in iščeš, dokler ne najdeš... jst mam tut probleme s salonarji, ker mam nogo glih nekje vmes in potem se mi ena cifra večja sezuva, ena manjša pa tišči spredaj. ne obupat- res je tok štacun da boš že našla ene podobne tem, k jih iščeš zase... ;)
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

keya napisal/-a:No, tisti čeveljci nebojo nikoli moji :cry:

Enostavno mam predrobno nogo, peta se mi sezuva.. normalno mam cifro noge 38/39, pač odvisno od modela (etniske sm mela celo 40).. zdej mi je bla pa 38 prevelika!! In sm celo obula 37 (nazadnje v OŠ, pač preden mi je noga zrasla).. :eek:

Pa bi še šli z mano domov, samo ko sem probala normalno hodit so se mi tudi pri 37 sezuvali (peta) :cry:

To se že drugi čevlji, ki so mi bli res všeč samo so ostali v trgovini ker so preširoki (no, čisto normalni so.. samo js mam tako ozko & nizko nogo).. nevem sploh več kaj naj, konstantno mam probleme s tem :evil:

Oh, skoda. :?

Drugace pa, Bata ima velike stevilke in moras iskat cevlje eno stevilko manjse kot ponavadi.

Ce se ti sezuvajo, poskusi kak podoben model mary jane cevljev (taki s paskom cez) in se ti ne bi smeli sezuvat.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Peony napisal/-a:Kdaj bodo dali balerinke na police? :D

so ze, js sem si jih ze kupila :)
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Rhea napisal/-a:

Drugace pa, Bata ima velike stevilke in moras iskat cevlje eno stevilko manjse kot ponavadi.

Js imam pa ravno od Bate eno številko večje balerinke. Je pa res da so iz neke linije za mlade, lahko da so zato ožje in so mi ok. Ker mam načeloma tud js nizko in ozko stopalo :?
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

jaz mam tut velike probleme čevlje za kupit.. mam dokaj velika stopala pa še široka :( skratka lopatice :D da bi nosila pete pa sploh nebi nobenih najdla... enkrat sem probavala take z višjo peto pa mi niso bli nobeni prav razen tisti ki os imeli 9cm pete...

skratka men čevle kupit je... uspeh leta
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Lorelai20 napisal/-a:
Rhea napisal/-a:

Js imam pa ravno od Bate eno številko večje balerinke. Je pa res da so iz neke linije za mlade, lahko da so zato ožje in so mi ok. Ker mam načeloma tud js nizko in ozko stopalo :?

Mhm, mogoce je to razlog. Ker imam kar nekaj parov "Battk" (ampak iz navadne linije) in so vse eno stevilko manjse, kot jo vzamem ponavadi (37 namesto 38).
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

mene pa zanima kakšne čevlje nosite na korenčkaste hlače da niso vedno škorni ...jaz bi rada ene take, da ni noga ko čolen pa da so niski mejhni...Mogoče katera kaj ve?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

jah, če nočeš nizkih, ti v bistvu poleg škornjev ostanejo samo še gležnarji. (če si prav razlagam to nizkost)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

*_nincy_* napisal/-a:mene pa zanima kakšne čevlje nosite na korenčkaste hlače da niso vedno škorni ...jaz bi rada ene take, da ni noga ko čolen pa da so niski mejhni...Mogoče katera kaj ve?
Gležnarje, balerinke, luštne supergice
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

astra_mb napisal/-a:pa še moji najnovejši....Slika
:hearts:

kje si jih kupila? lustni so fuuuul. :razz:
Zaklenjeno