miteq napisal/-a:Mju napisal/-a:miteq napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Za zvečer se mi pa vseeno zdi prav, da gresta fant in punca skupej v posteljo.
Če bi bil svet pravljica...Kaj pa bi po tvoje naredila v primeru, da en postane veliko prej zaspan kot pa drugi? Bo drugi tudi šel kolegialno spat takrat?
Verjetno ne, ne?Normalno je, da ima vsak različne bioritme, torej se drugi zaposli s čim, medtem, ko prvi že spi.
če maš partnerja in si v zvezi, so prilagajanja NORMALNA. men se zdi čist logično, da gresta skupi v posteljo. ne boš reku, da je eden vsak dan 3ure prej zaspan kot drugivse se da uskladit, tut bioritma... če bi blo tako kot ti trdiš, potem bi v družini blo nemogoče imet skupi zajtrka, kar ima vsak svoj bioritem in enem paše dlje skupi spat kot drugem, kosila tut ne
bi mel skupi ker bi enem pasalo neki jest drugem pa neki drugega, tut živeli ne bi skupaj ker en bi želel bit v bloku, drug v hiši, tretji pa v šotoru in tko naprej... mislim...
Eeeee! Wrong answer. Try again?![]()
Tako usklajevanje se mi zdi malo psiho. Je potrebno uskladit tudi obiskovanje stranišča in popoldanski počitek? Da ja ne bo koga prej srat pritisnilo. Srat je potrebno skupaj! Pa bog ne daj, da bi kdo prej postal utrujen kot drugi. Takšna prilagajanja so pa sigurno "normalna" in bi to pomenilo, da sta si s partnerjem preveč različna, ne?
Napihujem, ampak upam, da zastopiš absurd tvojega razmišljanja. Če bi vsi vse počeli skupaj, potem bi v trenutku, ko bi vstopili v zvezo, prenehali biti posameznik.
Škoda je tudi, da govoriš, kot da v zvezi obstajajo samo prilagajanja. Jaz raje sklepam kompromise.
prvo kot prvo, ne ti men da js razmišljam absurdno

kot drugo pa, dragi miteq, ti ki si izgleda eden redkih tukaj, ki ne razmišljaš absurdno --> a sklepanje kompromisov ni neke vrste prilagajanja?
pa še neki, js to, da če greš skupi spat al pa na wc pač ne mečem v isti koš tko da tiste tvoje primerjave in komentarja mojga posta sploh ne bom komentirala, ni na nivoju...