mily napisal/-a:Ne moreš. Če bo tvoje uradno ime z dvema priimkoma, se boš mogla na uradne papirje podpisovat z obema.
to pa ni glih cist res!
to pa jst lahko povem iz svojih izkusenj-mam dva priimka-pa se na uradne papirje podpisujem samo z enim!
in do zdej nism mela nikjer nobenih problemov
definitvno svojega pa mogoče še njegovega zraven če bi on tudi mojega vzel,čene se mi to čist brezveze zdi.. otroci pa mojega al pa oba.. enakopravnost, zakaj bi moji otroci imeli samo njegov priimek? ddd
pri meni je zdej odvisno kasen priimek bi on imel, ce bi mel kaksnega cudnega bi kr svojga imela ma ta fant ki ga mam zdej (pa ze full casa) ma normalen priimek tko da bi imela njegovega, ker moj je mal drugacen, vecina ljudi ga ne zna prebrat, bi ma recimo imela zacetnico svojega priimka, piko in pol njegov priimek
obvezno njegovega ker mi je ful všeč njegov priimek,z mojim imajo vedno probleme,mislim saj z njegovim tud samo rada bi imela njegovega pa tudi njemu in njegovemu očetu to veliko pomeni da gre priimek naprej
po eni strani bi zamenjala samo z njegovim po drugi pa bi mela kar oba...ja otroci pa nevem oba ali pa samo njegovega....ubistvu o tem nisem še razmišljala....je pa dobra ideja za pogovor z njim
jaz imam pa tako redek priimek, da bi ga kar obdržala probala bi pa ''zrihtat'', če bi imela sina, da bi prevzel moj priimek, da je vsaj en naslednik.
jp, sanje....