Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.
Odgovori

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%

Skupaj glasov: 166

Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Vojcha napisal/-a:
lolika69 napisal/-a:
Vojcha napisal/-a:aja, sori, brezplačni, nekaj pa je treba doplačat, npr. belo plombo:)

ma to ni problema če morš to plačat..jz ubistvu sam rabm pač pregled in "svetovanje"
sej zdej itaq use teži k temu, da bo samoplačniško

Ja, sam tale dr. Bregar je res car. Ravno včeraj sem bila pri njemu, ker bi je izpulil spodnji modrostni zob. Najprej me je pač opozoril in prestrašil, da pač lahko zob pokne in pol je ''sranje''. Na koncu smo se pa smejali. Sem mu rekla, da če obljubi, da mi bo celga ven potegnil, pol mu dovolim, drugače pa ne:)
Pa še ful se mi je zdelo smešno, ker nisem čutla sploh desne polovice obraza in pol jezika. ha ha...in pol smo se kr vsi trije smejali noter...no, razen tisti dve minuti ko mi je zdiral;)

u..ma fino..so men tud enkrat zob pull in je blo dost čudn...hihi

a pol ubistvu če greš k temu zobarju na pregled ne plačaš nič, če pa ti kar kol dela pa pač plačaš npr. injekcije, plombe,...?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

lolika69 napisal/-a:
Vojcha napisal/-a:
lolika69 napisal/-a:
Vojcha napisal/-a:aja, sori, brezplačni, nekaj pa je treba doplačat, npr. belo plombo:)

ma to ni problema če morš to plačat..jz ubistvu sam rabm pač pregled in "svetovanje"
sej zdej itaq use teži k temu, da bo samoplačniško

Ja, sam tale dr. Bregar je res car. Ravno včeraj sem bila pri njemu, ker bi je izpulil spodnji modrostni zob. Najprej me je pač opozoril in prestrašil, da pač lahko zob pokne in pol je ''sranje''. Na koncu smo se pa smejali. Sem mu rekla, da če obljubi, da mi bo celga ven potegnil, pol mu dovolim, drugače pa ne:)
Pa še ful se mi je zdelo smešno, ker nisem čutla sploh desne polovice obraza in pol jezika. ha ha...in pol smo se kr vsi trije smejali noter...no, razen tisti dve minuti ko mi je zdiral;)

u..ma fino..so men tud enkrat zob pull in je blo dost čudn...hihi

a pol ubistvu če greš k temu zobarju na pregled ne plačaš nič, če pa ti kar kol dela pa pač plačaš npr. injekcije, plombe,...?

ne...plačaš samo bele plombe, injekcije js še nisn nobene plačala!
edino kar sem doplačala je blo 25€ za belo plombo:)
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

aha..no fajn..hvala ti Vojcha..bom zdej delala na tem, da grem tja na "obisk" naproti lepim zobkom :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a flavia »

Koga mi priporočite v LJ ki je dober in kjer pridem najhitreje na vrsto, ker je nujno.. pa, ki ni za plačat (pa še po možnosti da je v bližini Viča)... a ti študentski zoboti blizu filo.faksa so uredi?
let's talk obout...
luccka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luccka »

...
Zadnjič spremenil luccka, dne 26. Jul. 2009 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Dior »

Ve katera za kakšnega dobrega zobara v okolici ms?
Uporabniški avatar
Queeny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Queeny »

problem rešen.. :)
Zadnjič spremenil Queeny, dne 08. Dec. 2007 12:34, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

jaz priporočam dr. Zdenko Lorgar (al Logar), je privat, sam mi je ful uredu. V stegnah je, takoj zraven merkatorja
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Mi lahko nekdo prosim pove, kje v Mariboru so študentski zobozdravniki? Baje nekje pri parku? Koga priporočate? Pa če je še kje kak zobozdravnik s koncesijo, kjer mi ne bo treba dolgo čakat? Pa koliko stane bela plomba? :cool:

Sploh ne vem, kam lahko grem k zobozdravniku, ker mi je moja srednješolska zobozdravnica rekla, da tja pa več ne morem hodit :cry: Nazadnje sem se ušunjala k dežurnemu, kjer so me hvalabogu vzeli, bla je ena mlada zobozdravnica zelooo prijazna. Prvič, da sem šla od zobozdravnika z nasmehom na obrazu in zadovoljna.
Lahko imam vse.
Bobi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bobi »

Jest sem pa glih prišel iz Beograda in sem se prej zmenil s prijateljevim zobozdravnikom, da mi naredi mostičke. Zgoraj desno mi je manjkala štirica in spodaj tudi. Desno enico sem imel umetno in mi jo je zamenjal, kot tudi levo enico. Z mostički in enicama mi je naredil enajst zob, nimam pojma kolko inekcij. V sredo sem se usedel ob 09:00 na stol in šel iz stola ob 15:00, v soboto ob 16:00 prišel nazaj (bil sem pet dni na sejmu), ter ob cca. 20:00 imel vse poštimano. Plačal sem 900€, kar je fenomenalna cena. Po novem letu bo začel tržiti to storitev v Sloveniji in s kombijem voziti paciente v Beograd. Tukaj namerava odpreti pisarno, kjer bojo njegovi zobozdravniki naredili celoten plan zdravljenja, popravljanja zob... Nimam pojma kako bo to speljal, vendar je meni kar všeč ideja-cena.

Mam pa tudi zelo slabo izkušnjo z Dr. Slavcem iz Besnice. Ženi je poruval osmice in ji ranil živec. Že tri leta ne čuti pol jezika-on pa kot da ni nič!!! Zelo slabo!!
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

A mogoče katera ve, če obstaja v kranju tud študentska ambulanta, ker mene so poslali na aškerčevo v ljubljano, samo bi rajš v kranju... seveda pod pogojem da je zobozdravnik ki dela ok...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

Zdaj sem se kar v Rožno dolino vpisala k doktor Bregarju... kje pa je to? ...a to je tam k smo imeli sistematske preglede v 1.letniku? ...v bližini tam kjer bone prodajajo... :oops:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ja, tam je. Blok številka VIII (8).
Je pa res zdraven IV (4) kjer prodajajo bone.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

Če kdo za kakega protetika v Ljubljani, ki dela tudi sedaj v prazničnih dneh in mu ni težko čimhitreje opraviti dela, naj mi sporoči. Seveda lahko gre za samoplačništvo oz. zasebnika.

Problem je, da se mi je (zaradi napačnega ugriza (lešnikova čokolada)) odlomil precejšen del zoba , zaradi česar je zazevala grda luknja. :( :x

Drugače pa, kar se tiče zobozdravnikov, je zelo vredu Ana Hristić, deluje v zdravstvenem domu na Aškerčevi.
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bershka »

meni je super TOMAŽ ČIBEJ, ki dela v zdr. domu na Aškerčevi.

Poleg tega da je mega luškan :D sem bila z njegovim delom do zdaj zelo zadovoljna. sam dvommim, da bom lahko še hodila k njemu zdaj, ko kmalu ne bom več študentka.... :cry:
Odgovori