Emina napisal/-a:Ne jem drugega kot Rio mare, že od nekdaj. Je pa velika razlika, a kupiš Rio mare pri nas al pa v Italiji.
A res? Kakšna pa? Kje so boljše? Tiste iz Italije valda.
pehta napisal/-a:Okus je bil le eden od parametrov in h končni oceni je prispeval omejen delež.
Ne rečem, da je meni calvo najslabši, nekaj pa je vendarle na tej analizi. Res poučno pa je tudi to, kako se s povprečnim izdelkom a z udarnim marketingom lahko kupi ljudi...

Emina napisal/-a:Ne jem drugega kot Rio mare, že od nekdaj. Je pa velika razlika, a kupiš Rio mare pri nas al pa v Italiji.
) so ponavadi precej slabše kvalitete kot oni za zahod... dokazano na lastnih izkušnjah in dejansko potrjeno s strani trgovcev... in ponavadi so tudi delani v raznih podružnicah na vzhodu (npr. milka na poljskem, ariel na madžarskem, colgate tud na polskem, itd.) ... skratka kvaliteta teh proizvodov je dejansko drugačna - SLABŠA
... zato velik stvari kupujem v Müllerju, ker sem ugotovila, da tam dejansko uvažajo samo zadeve delane na zahodu za zahodno tržišče (vedno prečekiram kje je made in)... še posebej pri pasji hrani je razlika več kot očitna
krfjolca napisal/-a:Itak - kar je dobro se samo prodaja in ne potrebuje reklame. To sem opazila pri pasji hrani. Najslabša možna je Pedigree. To se pa vidi na zdravju psa.