če ne sexaš tri dni, se pa res nou svet podru Pridejo časi, kio pač enostavno ni časa ali ne sede, ali kakroli drugega.Skos se gačt k zajc, se pa tud ne moreš
drgač pa midva glede na tempo zadnje mesce, sexava predvsem ob vikendih, ker med tednom ni ne časa ne volje, ne počutja, ne ničesar Ampak med vikendom je pa kar pestro-nadoknadiva vse za nazaj
*_nincy_* napisal/-a:Uf ja glede na to da sem že eno leto samska oz bom kmalu to pomeni da bom kmalu praznovala 1 leto mojega celibata
(zej morm prou novo temo odpret,če se mi je mogoče deviška kožca nazaj zarasla )
pr men je celibat ze leto pa pou..sm pa mela tipa poleti..pa (citiram njegove besede) ni čutu potrebe..hudiča mu..jst sm jo pa fejst čutla no,sej pol se je ugotovilo zakaj..
šejla napisal/-a:Sexam ene 2x na dan, včasih sploh čez cel dan nč, se pa zna zgodit da tud 4x/dan. Čist odvisn...
Kaj, a ljudje dejansko imate toliko časa da vsak dan seksate, tudi po 4x na dan? Zanimivo...
Jaz se isto sprasujem ob takih izjavah ... Pravzaprav si seksanja veckrat na dan sploh ne bi zelela, tudi ce bi bila moznost ... raje 1x konkretno pa padem naokoli in je dovolj
g00fy_qa pa msn... tud jst si tega nism predstauljala, dokler nism doživela tega...to moš pač probat, če ti ustreza ti, čene paa... Sto ljudi sto čudi ane
šejla napisal/-a:Sexam ene 2x na dan, včasih sploh čez cel dan nč, se pa zna zgodit da tud 4x/dan. Čist odvisn...
Kaj, a ljudje dejansko imate toliko časa da vsak dan seksate, tudi po 4x na dan? Zanimivo...
Jaz se isto sprasujem ob takih izjavah ... Pravzaprav si seksanja veckrat na dan sploh ne bi zelela, tudi ce bi bila moznost ... raje 1x konkretno pa padem naokoli in je dovolj
čw ti sede in če nimaš kej druzga za počet..Zakaj pa ne.No, si pa jst tud ne predstavlam da bi vsak dan tolkrat.To je potem brezveze madona sej nism zajc
Ja men tud premal...Ne vem zakaj je razvil eno teorijo "bolje enrkat ornk,kokr pa večkrat po mal." Ma sje drži sam jst bi večrkat ornk...včasih sva trirkat na teden,zdaj smao še ernkat.Če to nehava,pol ga bom pa v stol posedla pa mu rekla.Sori,sam jst seks rabm,če sem z nekom v zvezi...Pa neki mi govori da on je že starejši (26!) pa nima neke potrebe več tolko... A to pomen ida če bom z njim ostala da pri kake 30, 40 sploh ne bom več seksala?! No way.Če mi je pa ka jgrozno,mi je pa zveza brez seksa...Že tole enrkat na teden mi je čist premal....Včasih mam občutek da ko mu enrkat pride se en teden več ne nafila...
Uh, taka bojazen pr men odpade, ker nama sede čedalje več.. Zakaj bi mu pa pr 26ih manj pasalo, kot prej?? To pa neki ne štima. Al se motim?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Pri nama vse štima...Samo dejansko,njemu seks ful ne pomeni neki veliko zgleda. ker že od začetka,saj sva seksala,ampak niko lpa ful pogosto. Je pa res da ko seksava,sva kot psa ki ju iz verige spustiš. res je fenomenalno...Samo jaz bi večkrat....Tud pobuda je iz obeh strani...Smao če recimo zvečer seksava,potem pa začnem naslednji dan po njem bluzit pa ga ogrevat pa reče da on ne bi seksal,da sva itak zvečer,da se mu ne da..itd...
ej smetka_ čist isto je pri nama. prvo leto sva res sexala k zajca vsak dan, pol kkšn dan vmes ne, pol parkrat na tedn, zdej pa če vsak tedn je že ok. zdej po 3 letih pa na konc mogoče 2-3 krat na mesc. tud on bo 26 str in prav da mu je prov kul k neki časa ne, da je bolši filing itd. pa da je njemu dost tud crklanje. zanimiv če se pa js spravm samo njega zadovojevat je pa ok ane..zgleda da je len. sva mela že velikrat debate o tem, da bi js več in kaj sm dobila, se nasmeje in prav da sm js itak sex frik. vse kar dobim od pogovora je mogoče da me nasledn dan posexa pol je pa itak po starem. ja haloooooo tipi no