Mene pa zanima na kakšen način ste dobili službo, ki jo trenutno imate? Ste zasledile prek oglasa in oddale prošnjo, potem razgovor ali so vam jo zrihtali preko vez? Še na kakšen drug način?
Lp

Vermilion napisal/-a:vedno po vezah, razen enkrat (prek študentca)- takrt je blo res bedno delo...

pa sem spet šla, ker se mi res ni dalo vsega tega prenašat, še manj poslušat 28 letnega tipa, kako cele dneve cvili za uno avšo in kako naj jo pokličem/pripeljem itd...Ne hvala no
 pa sem spet šla, ker se mi res ni dalo vsega tega prenašat, še manj poslušat 28 letnega tipa, kako cele dneve cvili za uno avšo in kako naj jo pokličem/pripeljem itd...Ne hvala no  

. sm čist srečna da je ratal. samo malo pa me skrbi da mi ne bodo podaljšal.
 . sm čist srečna da je ratal. samo malo pa me skrbi da mi ne bodo podaljšal. !
 !
 ), za drugo službo, kjer sm bla sam dva mesca, sm tut vidla oglas, poklicala, povedala kdo sm (šef je na videz poznou mojga tipa), pa pršla nasledn dan že pogledat kko zgleda
 ), za drugo službo, kjer sm bla sam dva mesca, sm tut vidla oglas, poklicala, povedala kdo sm (šef je na videz poznou mojga tipa), pa pršla nasledn dan že pogledat kko zgleda   

), zdej pa delam pr eni firmi in sm tudi dobila preko študentskega in sm ful vesela, ker mi je ful fajn.
), zdej pa delam pr eni firmi in sm tudi dobila preko študentskega in sm ful vesela, ker mi je ful fajn.