Štipendija
ponavad je tko, da dobiš prvo štipendijo nekje začetek novembra (ta je v bistvu za oktober) in pol še 10.11., nato vsak mesec 10.
govorim za srednje šole. na faksu se vse skup za mesec zamakne.
če slučajno ne boste dobile štipendije do 10., ne skrbet. vrjetno jim manjkajo še kakšni podatki (dohodnina...). odločbo boste vsekakor dobile domov z negativnim ali pozitivnim odgovorom. če se pa slučajno preveč zavleče (do decembra recimo), pa vprašajte na zavodu kaj je zdj to.
govorim za srednje šole. na faksu se vse skup za mesec zamakne.
če slučajno ne boste dobile štipendije do 10., ne skrbet. vrjetno jim manjkajo še kakšni podatki (dohodnina...). odločbo boste vsekakor dobile domov z negativnim ali pozitivnim odgovorom. če se pa slučajno preveč zavleče (do decembra recimo), pa vprašajte na zavodu kaj je zdj to.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
^^ Ni nujno, nam so na začetku SŠ dost različno pošiljal, sploh ni mel veze s tem a si dobil štipendijo al ne.
Mal optimizma, no.
Mal optimizma, no.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
js, k sm študentka, sm dobila včeri odločbo. sestra, dijakinja tud včeri. s tem, da mam borih 50€ višjo štipendijo.. in s tem naj jem v lj, plačam študenta in še normalno živim??? ma, no.. bolje išta, nego ništa
tko d mam tam nekje 40€ na teden - prevoz - 70€ na mesec za študenta.
ah, sj bo

ah, sj bo

"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
linkica napisal/-a:LEYLA, vem da je tezko, ampak vazno je, da imas visjo stipendijo, a ne? bodi zadovoljna...
jaz se pa cakam...
brez panike punce, sem klicala na zavod in odločbe prihajajo, če pogledam da je pri nas za 10 občin zadolžena samo ena ženska za pregledovanje potem vemo da bo trajalo....nakazila pa bodo ta mesec, vsaj za tiste, ki bodo dobili štipendijo, upamo lahko na najboljše. tako da je pri nekatrih možno, da bojo dobli štipendijo prej kot odločbo. držim pesti za vse nas....
LP Špelči
-
- Komunikatorka
- Kraj: kingdom far far away
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Zanima me, če je katera dijakinja, ki je morala doplnit vlogo za štipendijo že dobila odločbo?
No danes je še od fanta brat dobil...jaz še vedno čakam vsa živčna...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Komunikatorka
Tigi napisal/-a:Zanima me, če je katera dijakinja, ki je morala doplnit vlogo za štipendijo že dobila odločbo?
jst sm mogla dopolnjevat pa še nism dobila

Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??