S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
rokomet, 5x na teden, te opcije u anketi mislm da nisem zasledila
drgac sem pa igrala tud inline hokej, pri nas, s fanti, bile smo samo 2 punci in smo se dobival 1-2 na teden. Ampak sem potem nehala, ker ni bilo preprosto časa.
Drgač pa še tenis igram, rolam, pozimi obvezno smučam, pa še kaj bi se najdlo.
l.p

drgac sem pa igrala tud inline hokej, pri nas, s fanti, bile smo samo 2 punci in smo se dobival 1-2 na teden. Ampak sem potem nehala, ker ni bilo preprosto časa.
Drgač pa še tenis igram, rolam, pozimi obvezno smučam, pa še kaj bi se najdlo.

l.p
Love may only be a four letter word, but its one of the most powerful words you can use and can change another person's life forever.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
V sredo sem začela s judom, me je navdušil fant.
Sicer smo amaterska skupina, pa vsak reče da si nebi nikol predstavljal mene v tem športu ker sem tako drobna.
Prej sem pa trenirala atletiko- tek in nekaj časa rokomet.. Nehala sem zarad poškodb, pomanjkanja časa ipd...
V prostem času tečem v naravi
, igram odbojko, smučam (adrenalinsko smučanje
), plešem, plavam... svašta 

Prej sem pa trenirala atletiko- tek in nekaj časa rokomet.. Nehala sem zarad poškodb, pomanjkanja časa ipd...
V prostem času tečem v naravi

-
- Cosmopsiho
trenutno se ukvarjam v sobotih z bardmintonom (nevem če je prav napisan...se opravičujem, če ni)...drgač pa med letom...se vlk rolam...pozim, pol ku je pa sneg se pa bordam...in zdej komi čakam, da zapade sneg, da se bom lahka šla bordat 

I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you