ta oddajaj mi je zanimiva, ni pa nek presežek... mal se preveč vleče. če bi bila dolga kakšnih 45 minut bi bilo dovolj tako se pa vse skupaj blazno vleče
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
No, prvo oddajo sem gledala in mi je bila zelo zanimiva. Nekateri pač vedo, kako se tem stvarem streže. Zdaj sta (vsaj za moje pojme) kar huda konkurenca Mariu, čeprav ima on čisto drug način vodenja in sploh vse, ampak glede na to, da sta oddaji ob istem času... zna biti kar zanimivo.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
Med oddajo sem mela mešane občutke..enkrat smešno, drugič krneki, tretjič že ful dolgočasno, pol spet smešno.. ampak končni vtis je bil tko neki srednjega. Js mislm, da je vsak začetek težak, tud za Ladota in Jurija, tko da moje mnenje je, da bosta z vsako oddajo boljša.
Men je tut čist kul oddaja, sploh, če primerjaš, kaj je še druzga ob tem cajtu na TV .... je bla pa današnja boljša od prejšnje .... itak sta pa onadva tok huda, da kej slabga ne more ratat ..... le tako naprej ....
Men je bla učerišnja oddaja boljša od prve, tko k sm predvidevala. Dobra sta bla, ful
Sam kva je tej bejbi tok bad priznat, da si je joške šla povečat hm, mogoče pa zato, da tema ostaja zanimiva, k če bi priznala jo ziher neb več tok sprašval.