jaz sem zdaj ugotovila, da sta mi v bistvu sam dva dala tisti uradni konec. prvi, ko sem bila stara 15, sva bila `skup` 2 meseca, videla sva se 3x;)v vojski je bil. in je napisal ponoči sms , češ da je zvedel, da sem ga prevarala, čeprav skoraj nisem vedela kaj to pomeni. takrat sem bila namreč res pridna. na klice ni odgovarjal, potem je menjal št., ki pa sem jo uspela dobit

sva se 1x dobila, ampak ni bio nič. potem sem čez 2 leti zvedela, da je mel z tedanjo punco pavzo, s katero je še zdaj skup baje. z drugim sva končala še preden sva sploh začela;) ful sem se šparala in bila sramežljiva, pa mu učitno to ni bilo všeč, ne vem:) s tretjim sem bila 2,5 leti in se je končalo z njegovim varanjem. imel je mene in še eno zraven. uradnega konca ni bilo, ker sva se še potem, ko sva vedeli druga za drugo občasno dobivala. s tistim, ki sem se z njim poročila, katere se spomnite veste, da sem ga jaz pustila. bilo je veliko grdih besed, žaljenja iz moje strani, ker drugače ni dojel. eden me je udaril in sem ga jaz pustila. njegov naslednjik je še zdaj oseba, ki sem ga imela najbolj rada. pustil me je zaradi druge, čez pou leta sem izvedela da zaradi bivše, s katero je bil skupaj 5 let, pred 7 leti. narazen sta šla letos junija(5 mesecev nekje sta vztrajala). Potem je eden začel z izgovori, da ni časa, čez vikende ponoči nedosegljiv, potem me je dal na ignore. Čez 1 mesec sem zvedela, da je z bivšo spet skupaj. S sedanjim pa še vztrajam, upam, da ne bo spet bivša posegla vmes.grrr, bivše!