Vilinski simboli
Lepo videt da tko aktivno skrbite za svoje zivljenje in sreco.
Tega ni treba posebi povdarjat, ker je vsem to jasno.ANGELgirl napisal/-a:Na koncu sem jih morala kar vsem (ženskam) risati.
Kerega si pa uporabila? Mogoce vilinski simbol za Retardiranost?^Sophie^ napisal/-a:Še kAtera PrakticiRa ViLinske siMBole? In deLuje? jaZ seM dNEs prVič poSkusila in me praV zaNIma... =D UpaM na ČimBolJše
Okej, še jaz rabim glede tega en nasvet.
Če recimo delaš izpit za avto. Kateri simbol naj si narišem? Simbol za uspeh?
Si ga lahko narišem recimo 1 uro pred izpitom? In kam najboljše? Na gleženj?
In potem, ko si ga narišem... Je to to? Ali moram še kaj govoriti v mislih?
Se opravičujem, ker sprašujem, ampak ne razumem. Pa sem prebrala vse 3 strani. Bi lepo prosila za odgovor.
Če recimo delaš izpit za avto. Kateri simbol naj si narišem? Simbol za uspeh?
Si ga lahko narišem recimo 1 uro pred izpitom? In kam najboljše? Na gleženj?
In potem, ko si ga narišem... Je to to? Ali moram še kaj govoriti v mislih?
Se opravičujem, ker sprašujem, ampak ne razumem. Pa sem prebrala vse 3 strani. Bi lepo prosila za odgovor.

Hočm te .. brez odvečnih besed!!
aja pa me zanima še to;kaj si lahko narišeš samo en vilinski simbol al si jih lahko več( koliko)?
in sm najdla zej sama stran s simboli in imeni ,samo imen je več kot slikc-a to je zato,ker so v knjigi vsa,in so na netu samo nekatera izmed njih al je imen več al kako to... in kako pripomoreš,da se to uresniči...
sorry k mam tolk vpr. , sam res bi bla hvaležna,če mi katera odgovori nanje in mi še malo bolj podrobno razloži,kako vse to skupaj deluje...
(recimo sanje,milina-v konkretnem kaj bi pomnelo???? ) ok hvala vsem za odgovore in prijaznost!
lp=)
in sm najdla zej sama stran s simboli in imeni ,samo imen je več kot slikc-a to je zato,ker so v knjigi vsa,in so na netu samo nekatera izmed njih al je imen več al kako to... in kako pripomoreš,da se to uresniči...
sorry k mam tolk vpr. , sam res bi bla hvaležna,če mi katera odgovori nanje in mi še malo bolj podrobno razloži,kako vse to skupaj deluje...
(recimo sanje,milina-v konkretnem kaj bi pomnelo???? ) ok hvala vsem za odgovore in prijaznost!
lp=)
- BaLoNcEk.*
- Sramežljivka
- Kraj: LjuBLjaNa
Jst sm se pa o njih mal bol poučila zdeile v novem cosmu
...sm si dva tud narisala in bom verjela v njiju....škodovat mi ne moreta
sm pa kr navdušena
mislim pa, da je to bolj za samozavest in prepričanost vase, da ti nekaj lahko uspe, če se le za to dovolj potrudiš in verjameš, da ti bo uspelo 

What's meant to be will always find its way...<3
- bonnie taylor
- Komunikatorka
- Tina Verbič
- Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
hm... jaz sem tudi imela narisan vilinski simbol za uspeh... kar dolgo časa na notranji strani zapestja... in na začetku je kar dobro kazalo... potem sem bila pa enkrat čisto razočarana, sem imela občutek, da gre vse narobe, da ni nikjer nobenega "uspeha"... in sem si ga zbrisala...
mogoče pa preprosto nisem dovolj verjela v to...
mogoče si ga bom spet zdaj narisala, ko je takšno obdobje (matura in to
)... mislim, da bom uspeh kar potrebovala... škoditi pa menda tudi ne more, če si ga spet narišem... 

mogoče si ga bom spet zdaj narisala, ko je takšno obdobje (matura in to