Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Poleg tehnicne neizvedljivosti seksa s kondomom je pod vprasajem tudi higiena - ze tako lahko prav tamponi, ce niso redno menjani, povzrocijo marsikatero nadlogo, da pa bi clovek se seksal z njimi, mi pa na kraj pameti ne pade ... Ne vem, kaj imate eni v glavi. Malo prijaznosti do lastnega telesa in reproduktivnih organov ne bi skodilo 

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
jst mam pa tut en manjsi problem...
danes sem po dolgem casu sama doma in moj dragi bi lahko vecer preziveu pr men...jst mam pa zadnji dan menstre. sicer ni mocna (pravzaprav jo je komaj se kaj) ampak... Pa se...ker nisva ravno dolgo skupaj bi bil to za naju prvi skupni sex...
kksni predlogi kaj lahko naredim?
danes sem po dolgem casu sama doma in moj dragi bi lahko vecer preziveu pr men...jst mam pa zadnji dan menstre. sicer ni mocna (pravzaprav jo je komaj se kaj) ampak... Pa se...ker nisva ravno dolgo skupaj bi bil to za naju prvi skupni sex...
kksni predlogi kaj lahko naredim?
Jah odvisno kolko menstre maš zadnje dneve. Pri meni ni panike, ker jo je tolk malo, da se sploh opazi ne, da jo imam. Samo, če je prvič raje počakajta. Da te ne bo potem to skrbelo ampak boš lahko sproščeno sexala z njim.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
Jst tud tega ne bi probavala...ni šans!!
Ubistvu me je ful strah da če bi šel tampon bolj not, kako bi ga potem spravila ven
pa tud med menstro še nikoli nisem probala sexat...se mi ne zdi higiensko in zaradi tega tudi nisem dovolj sproščena!
Ubistvu me je ful strah da če bi šel tampon bolj not, kako bi ga potem spravila ven

pa tud med menstro še nikoli nisem probala sexat...se mi ne zdi higiensko in zaradi tega tudi nisem dovolj sproščena!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Sramežljivka
- Kraj: lj