Čevlji
Kaychee, sj teli škornji so črni (k si napisala, da maš dost črne barve). Pridejo pa men okrog meč oprijete.
Drgač pa hvala za pohvale
Kupla sm jih pa v Jello-tu, pa še dragi niso bli. Superge pa v Deichmannu in v živo res zgledajo lepš, k na uni fotki (so rjavo-zlate barve), sam upam, da se bojo še kej raztegnle, ker me mal tiščijo pr straneh.
Drgač pa hvala za pohvale

Kupla sm jih pa v Jello-tu, pa še dragi niso bli. Superge pa v Deichmannu in v živo res zgledajo lepš, k na uni fotki (so rjavo-zlate barve), sam upam, da se bojo še kej raztegnle, ker me mal tiščijo pr straneh.
js mam pa zdj eno vprašanje
no mogoč je mal butasto al ok..hočem si kupit al gležnarčke al pa kake škornčke, sam opažam da so pač mal širši in pol ne vem kak je s hlačami..a si jih morm notr zatlačit oz. skinnyke kupit al kako? upam da razmete kaj me zanima
hvala na odgovoru..lp vsem

Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
electra* napisal/-a:ja to tud mene zanima...kr pač če nosim tiste hlače ko so spot ozke mam pa škornje ko so tud mal bolj vlki(mam cifro 39) pa še mal širši so...zei pa nwm a naj si kr nt zatlačim hlače v škornje al kk?
ja..sej če so hlače ozke jih ponavadi brez problema zatlačiš notri

Don''t care what people say, just follow your own way...
Men so pa čist vsi škornji al pa gležnarji preozki, pač tam ko se zapne. Nobenih ne morm do konca zapet.
Pa nimam niti najmanj debelih nog al pa kej, zdej pa ne vem, al sam js vedno naletim na take škornje, al so pa vsi narjeni za napol anoreksične ženske. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica