Midva sma se pa spoznala na izpitu, haha.

Blo je tak da je on pršu na en izpit ki mu je (med drugim) ostal od lani (študira ang., tak kot js, sam da je bil pač že lani 1.letnik in ni letos hodu na nobena predavanja al pa kej), js sm pa bla tam z enim mojim sošolcem ki razn ang. študira še kitajščino, in ta moj sošolc je sošolc od njega na kit. (ful zakomplicirano), pa sta se pač onadva začela neki ment, in sm se še js pridružla, pa se mi je takoj zdel ful tak simpatičn, sam ne pa neki fuuul. Sam potem, ko sm tisti dan pršla domov, me je pa kr naenkrat neki prjel, sploh mi ni šel iz glave, in sm pol mal povprašala sošolca o njemu, dal mi je tud njegov msn, pol sma si pa pač parkrat po msnju pisala in se zmenla da se dobima na pijači. No in ko sma šla na pijačo, je blo fuuul dobr, celo večnost sma bla skup in se menla vse možno, tak neki časa zatem ko sm pršla domov, mi je pa še pisal in me tk vprašal kdaj se naslednjič dobima. Itak sm bla čist vesela, pa sm mu napisala da zarad mene kr naslednji dan. In sma se, sma bla spet ful dolg skup, ful je blo fajn, sam ni pa nč blo. Pol sma si pa spet pisala neki takoj po tistem ko sma šla narazn, pa ne vem točn kak je do tega pršlo, v glavnem napisala sm mu če pride k men, on tk ja: "ja, ampak če hočeš". Nism pričakovala da bo res pršu, ampak je, ob treh zjutri.

Pol sma pa ležala skup in se mal lupčkala, haha.

Ni blo nč takega, ampak takrat se je pač začelo, sicer ne traja še dolgo, sam sej, bomo sproti vidli kak bo to med nama.