deniro - ne kadim in nikoli nisem in mi tudi cigareti smrdijo ... moje izjave glede čevljev lahko potrdijo dekleta, ki so bila v soboto z menoj v eni od najbolj priljubljenih diskotek v Ljubljani

... jaz citiram kolegico, ki je to zavohala
je pa splošno znano, da je cigaretni dim prikrival ostale vonjave ... žal mi je, ampak včasih si v lokalih vohal cigaretni dim, danes pa vse smrdi po nekem postanem zraku, ker večina lokalov nima urejenega prezračevalnega sistema
po drugi strani je pa znano, da ljudje, ki smrdijo, ne zaznajo vonja po švicu ... ne svojega, ne tujega

(in ne, ne pravim, da ti smrdiš, da ne bo pomote, ker je letos baje priljubljeno se zaletavat v moje poste

) ... jaz nikoli ne smrdim in imam zelo občutljiv nos za te zadeve ... imam pa tudi zelo občutljive oči in me je dim grozno motil, ampak sem potrpela, ker imam veliko prijateljic kadilk in se znam prilagajat ... pa sem šla vsake toliko časa na zrak, da so se očke odpočile ... nisem se pa nikoli pretirano obremenjevala s tem, če je kdo kje kadil ali pa ne ... po pravici me briga kaj kdo dela, za kakšne traparije zapravlja (svoj) denar ... eni pač denar mečejo za čike, drugi pa za cunje ...
raje pa cunje drug dan operem, ker smrdijo po dimu kot pa, da cel večer držim zaprt nos, ker zraven mene nekdo ni slišal za osebno higieno