Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

uh ja... marskej se sliš :) nvem...on sploh rad pove da mu je fajn al pa kej... js sm itak mal bol glasna :oops: pa mi more pol kdaj rečt nj bom mal bol tih :D al pa tko, da kak predlog, da kej probava... al pa upraša če je uredu tko (ko da ni očitno :D )... itd :)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Jaz vedno kej govorim :lol: Skoz mam kej za povedat :D
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

Čisto odvisno.Velikokrat pa nimam časa :wink:
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

včesih ja, včasih ne.. pač odvisno od situacije :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
NUSK@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NUSK@ »

najbolj pogoste besedne zveze:
-to mi deli
-še,še,še
-pršlo mi bo
-js bi se šla pa mal gimnastiko (ko želim moj najljubši položaj)
-aaaaaaaaa
-oooooooo
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ZEAST »

Ja midva se skoz neki pogovarjava umes, dobr ne lih, ce je stanje u iraku kj bol pa kje bova za nou let pa kera pasteta ni dobra, ampak zmer neki v zvezi s tem kar delava pa zmer se ful reziva zravn pa pac izrazva zeljo o ksne polozaju itd. Ne vem no, se mi zdi, da more bit zravn vseen mal vec kukr sam telesna komunikacija, razn v primeru, da to ni tvoj resn tip ampak one night stand, k pa itq ni vazn nc druzga kukr sex.
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: metropola

Neprebrana objava Napisal/-a svabo »

Moja princeska je z mano zgubila nedolžnost in je bla na začetku tko zlo tiha,edino mal je dihala bl glasno(čist normalno,pač začetk...).Ampak zdj k je pa neki časa minil je pa glasna da jo morm prou tišat da naju nebi kdo slišu.
Sej men čist paše da se tko sprosti,sam zarad okolice kadar je panika pa ni glih fino.K sva pa pr men si pa da(va) duška...
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

zelo glasna....zmeri vse sosede zbudim...hh :cool:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Hm...Hja midva sva zanimiva :D Sicer sva šele pri začetkih seksanja skupaj pa vseeno...Zadnjič sva ob tem gledala pol gladiatorja, komentirala...No..Če sem iskrena ga pol ko je bla ornk akcija nisem več kej dost gledala in samo to vem da russel crowe na konc umre :D Masirala sva se vmes,pa s kremco mazala...ma ful luštno.
Drugač pa zaenrkat je to bolj tko "A ti to paše" " a nadaljujem" "poveč je te kej boli" "a zamenjava položaj" "grem še jst mal nate"...itd ;) Drugače pa jaz predvsem ful vzdijuhem, čeprav pri bivšem sem bla že tako glasna da sva blazino uporabljala...Zdej pa nekak ne vem...Mi jek ar v redu tako :D Drugače pa največ zvokov spuščam ko ga vmes počasi notri daje potem pa me gleda v oči..in ko sem najmanj pozorna zabije :D mja...ta filing je ziher najhujši od vseh...
Uporabniški avatar
Sanja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sanja* »

Jaz med seksom večinoma glasno vzdihujem in stokam ter usmerjam mojega dragega:
to, to,
še, še,...
zabij mi ga do konca,
hitreje,
in podobno.

Moj mi pa skoz govori razne umazane komplimente, kako imam dobro in vlažno pič.., pa super joške in rit....
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala_181 »

ajoj..kera tema :d ravn zame :d hehe...jez med sexom skos govorim-...že tko sm bl taka da ne morm bit tih..med sexom pa se kej spomnm pa rečm.. :) pa učasih se smejim če se kej tko spomnm :) .. mojmu gre to ful na žiuce...sam se je že navadu ;) hehe.. drgač on pa tut ja..govori kok sm mokra...pa tko no.. navadn ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

Tiste ki pravte da ste zlo glasne.. ste glasne zato ker vam tok paše,al ste glasne zato da ustrezate vašim dragim in so na ta račun pol čist nori? drugač pa se jst med sexom ne morem pogovarjat,prveč uživam da bi lahko govorila!edino diham bol glasno,ob orgazmu pa vzdihujem kokr mi pač takrat paše!ker glede na to kok se ene derejo,je zame živo napravljane(point pa ni v tem!) :roll: pa tut to mi je bv ko ene napišete kok vzdihujete
-ooo
-aaa
-še še še
a mate prav seznam napisan,brez katerega bi v postelji bile kot kup zelhanega mesa?
:roll:
mi je pa lepo,če te med sexom vpraša-ali ti paše itd!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ga!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ujej midva pa... :oops: prej na začetku sm samo bol naglas dihala, zdej sm se pa ful sprostila...nevem kej govorim (ne me prašt :wink: ), vem pa, d se učasih ful pokvarjene reči pogovarjava...kar pa pripomore temu, d še bol paše :wink:
ja res je...ponoči se je pa tško zadržat...sam d gdo ne sliši :wink:
Odgovori