Matura [Združena tema]
ce mas ang. na osnovnem nivoju splosne mature..dobis eno vprasanje - knjige sigurno...siccer pa je bol ali manj na izi...ni nekih podrobnosti,..vsaj jaz nisn slisala, da bi ble: (dans sn mela anglo):
-sport (narisan je bil kosarkar) te sma tu v debato pali
-education (kolk je pomembna pa ce lahko uspes tud brez izobrazbe itd)
-christoferova pot v london (opises pa strah pa vse kaj je pac dozivljal)..nic zakoplicirano...
-sport (narisan je bil kosarkar) te sma tu v debato pali
-education (kolk je pomembna pa ce lahko uspes tud brez izobrazbe itd)
-christoferova pot v london (opises pa strah pa vse kaj je pac dozivljal)..nic zakoplicirano...
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
A obstaja pr splošni maturi pri slovenščini kako pravilo, da se listki ki jih je nekdo izvlekel izločijo in se ne morjo ponovit pri naslednjih, tud če nima isti dan? Naša profesorca nam je vse skupi nekam lčudno razložila, pa bi blo res lepo vedt 

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Jst mam pa jutri slovenščino, te solate je tolk, ful mam slabo vest pa občutek da nič ne znam, bojim se ful
Danes bom samo še obnove brala da ne bom jutri čist zamrznila, obdobja se moram še fajn spiflat...obuppp. Upam da se bo prfoksa res držala tistih vprašanj, katera nam je dala da bodo na ustnem delu...ker če se ne bo...
...bom h u d a!
Drugač so pa naši danes meli matematiko, pa ful jamrajo da jim je šlo slabo, baje da je prfoksa ful norca delala iz tistih ki niso imeli pojma...No, to govorijo res tisti,ki tut drugač niso imeli pojma, tko da sam bog ve kaj je res na tem

Drugač so pa naši danes meli matematiko, pa ful jamrajo da jim je šlo slabo, baje da je prfoksa ful norca delala iz tistih ki niso imeli pojma...No, to govorijo res tisti,ki tut drugač niso imeli pojma, tko da sam bog ve kaj je res na tem

Ja, ni problema. Sam pač ni se mi dal, če ne bi nobena rabla
Drugač pa ne sekiri se. Js pol stvari al pa še več niti prebrala nisem pa mi je šlo dokaj fajn z izjemo drugega vpr. Pa še smejal smo se k nism mela pojma haha. Pa je reku na konc da nisem glih blestela ampak da tut ni tko slabo kot sem rekla da znam. Učila sem se pa tko sam učer popoldne.
Ammm listek je bil 26.
1. Koti v trikotniku, zunanji, notranji, kolk je njihova vsota in za dokazat da je vsota notranjih kotov pač tolk kot je
. Zraven je bla e čist uizi naloga: alfa= 40°, beta`= 130°.....kolk je gama
2. Izpelji formulo za polovične kote in natančno izračunaj: sin22,5°
3. Permutacije s ponavljanjem in brez ponavljanja.....pač kaj je to, kolk jih je
Pa primera: kolk permutacij iz črk besede USPEH in JUHUHU
To je to, pa usaj men so ful pomagal in sm bla čist sproščena čeprov nism mela pojma tko da bo šlo
.
Moj sošolc je mel isti listek kot freaky.
Pol pa še en listek je bil:
1. injektivna, surjektivna funkcija....pač kaj je to pa še nek primer
2. Kaj so stacionarne točke....pa nek primer za zračunat ekstrem (ne vem al maksimum, minimum,...)
3. Kompleksna števila ( a veš tisto ko maš v knjigi za višji k maš zadnje vpr. pri kompleksnih mislm da....neki za narisat.) Pa še neki uizi primer za narisat.
Jooo k bi js ta listek dobila bi dobila 20% sigurn. Vso srečo drugač

Drugač pa ne sekiri se. Js pol stvari al pa še več niti prebrala nisem pa mi je šlo dokaj fajn z izjemo drugega vpr. Pa še smejal smo se k nism mela pojma haha. Pa je reku na konc da nisem glih blestela ampak da tut ni tko slabo kot sem rekla da znam. Učila sem se pa tko sam učer popoldne.
Ammm listek je bil 26.
1. Koti v trikotniku, zunanji, notranji, kolk je njihova vsota in za dokazat da je vsota notranjih kotov pač tolk kot je

2. Izpelji formulo za polovične kote in natančno izračunaj: sin22,5°
3. Permutacije s ponavljanjem in brez ponavljanja.....pač kaj je to, kolk jih je
Pa primera: kolk permutacij iz črk besede USPEH in JUHUHU
To je to, pa usaj men so ful pomagal in sm bla čist sproščena čeprov nism mela pojma tko da bo šlo

Moj sošolc je mel isti listek kot freaky.
Pol pa še en listek je bil:
1. injektivna, surjektivna funkcija....pač kaj je to pa še nek primer
2. Kaj so stacionarne točke....pa nek primer za zračunat ekstrem (ne vem al maksimum, minimum,...)
3. Kompleksna števila ( a veš tisto ko maš v knjigi za višji k maš zadnje vpr. pri kompleksnih mislm da....neki za narisat.) Pa še neki uizi primer za narisat.
Jooo k bi js ta listek dobila bi dobila 20% sigurn. Vso srečo drugač
ok,mogoče neumn uprašanje,sam usen: naša prfoksa za slovo uči 2 razreda (od 8ih), pa iz drugega razreda jih ima polovica danes,polovica jutri, iz našega razreda jih ima pa polovica jutri,polovica nas ima pa v torek. A to poj pomen da bojo dobil dons use listke na razpolago,k jih bo jutr zmankal,bojo spet use dobil,pa poj pr nm v tork isto,al... upam d nism preveč zakomplicirala
hvala
pa hvala ti Anxious

pa hvala ti Anxious

Zadnjič spremenil Anja89, dne 21. Jun. 2007 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Lizzyka* napisal/-a:listki se izločajo...pol k jih pa ostane sam še 5 se jih pa vrne...neki tazga..tko da je ful dobr če slediš kaj so mel tisti pred tabo [da se slučajn ne učiš preveč]
A mogoče še veš kolk listov je v kompletu, da vidim če jih bodo nazaj vračali? Drugače lahko izpustim 20 del, ki so jih naši že imeli

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Slova je bla kul .. Sicer sem se učila sam neki čez noč, pa mi ni ratal nič od 4. letnika pogledat. Sam sem si prov rekla v glavi, eh, ma dej, bom mela srečo pa potegnla en kul listek pa bo (bla neki über optimist zjutri) .. And it worked, dobila Petrarco (61. sonet) pa evropsko romantiko. 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!