Ne upam se slečit pred njim
Glej takole ti povem. Do mojega 18 leta nisem imela resnega fanta. Zakaj? Ker sem imela komplekse, da sem predebela, da me je preveč skupaj, kdo me bo pa imel rad... Fantje me nikoli niso kaj preveč marali, ker sem imela v glavi blokado, ker sem razmišljala, da itak me nihče ne bo maral. Sama sebi sem se zdela grda. Neprivlačna. Prav nič sexi. Če je že kakšen fant pristopil do mene, sem imela že prav zid pred sabo. Dokler nisem začela malo razmišljati, kaj počnem, nikogar ne pustim preveč blizu, ker me je sram same sebe. Ko sem tako razmišljala, pa sem ugotovila, da je vse v glavi, kako razmišljaš. Spremenila sem negativne misli v pozitivne, kdo me hoče, me bo sprejel takšno kot sem, tisti, ki me pa mu nisem všeč me pa ne rabi gledati. In tako se je tudi zgodilo, prvi fant, pred katerm sem seveda še mela malo kompleksov, strah je ostal priznam... Vendar ob spremenjenem razmišljanju je bil vedno manjši, pri drugem fantu je bilo dosti boljše, nisem imela več zadržkov se sleči pred njim, ker pač imam nekaj "šlaufkov" okrog trebuščka... Ko sem videla, da so me vsi začeli dojemati čisto drugače, s mojim drugačnim razmišljanjem je bilo vse drugače. Seda imam čudovitega fanta, ki me ima rad takšno kot sem, čeprav z "šlaufi" in močnejšimi stegni. Skupaj sva že nekaj časa, skupaj živiva in nama je lepo. On me je naučil, da ni toliko pomembno da si "perfect" na zunaj, ampak da si lep tudi znotraj.
Zato ti svetujem, če te fant ne sprejme takšne kot si, potem ni zate (moje izkušnje). Iz tvojih postov sem razbrala, da si tudi razmišljala o operaciji. Če se odločiš za tak poseg, se odloči striktno in samo zaradi sebe, ne pa zaradi pritiska okolice. Preden pa se spustiš v ta drastični poseg, pa ti svetujem kakšno knjigo o samozavesti, ki te bo mogoče popeljala v drugačna razmišljanja. Upam, da ti bo tole vsaj čisto malo pomagalo. Malo sem bila dolga, se opravičujem.
Zato ti svetujem, če te fant ne sprejme takšne kot si, potem ni zate (moje izkušnje). Iz tvojih postov sem razbrala, da si tudi razmišljala o operaciji. Če se odločiš za tak poseg, se odloči striktno in samo zaradi sebe, ne pa zaradi pritiska okolice. Preden pa se spustiš v ta drastični poseg, pa ti svetujem kakšno knjigo o samozavesti, ki te bo mogoče popeljala v drugačna razmišljanja. Upam, da ti bo tole vsaj čisto malo pomagalo. Malo sem bila dolga, se opravičujem.
delusional, kakšne pa so ble reakcije tvojih bivših? Čeprav ne vem če želim vedet, ko mi bo pol še bolj bedno.
Js sicer do zdej še nism naletela na nobenga ki bi kakorkoli čudn gledal al pa kej, sam sej pravim, včasih ni blo tak kritično.
In ta moj "novi" je fuuuul ok, res pravi srček in ne verjamem da bi me pustil al pa kej sam zarad tega, ampak nočem da je razočaran, kar pa zihr bo. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
- Sramežljivka
No Angel, probleme ustvarjamo čist same. Vsaj tvoj je zelo majhen, v smislu, da se ga da otrest. (kompleksa namreč) Imam prijatljico, ki se je poparila po prsih, ko je bila majhna in ima nič kaj prijetno brazgotino. kar je po moje veliko hujši problem za samozavest, pa tud operativno se ne da popravit. Pa še noben fant pred katerim se je slekla ni ugovarjal... In nobenega zaradi tega ni odvrnilo, še otepa se jih.
.
Tole pa morm poudarit. Nikarte pod nož. Ker se da drugače rešit probleme, vsaka operacija pa je tveganje, da boš nekoč tudi na slabšem!
Hehe, še tole, anatomija v vsakem primeru na ženskah izgleda boljše, tko da se ne sekiraj hehe, ker imaš še dost atributov.

Tole pa morm poudarit. Nikarte pod nož. Ker se da drugače rešit probleme, vsaka operacija pa je tveganje, da boš nekoč tudi na slabšem!
Hehe, še tole, anatomija v vsakem primeru na ženskah izgleda boljše, tko da se ne sekiraj hehe, ker imaš še dost atributov.

Zadnjič spremenil nezaupljiva_strahopetnica, dne 16. Jun. 2007 8:19, skupaj popravljeno 1 krat.
No angel ne se sekirat.On ko te je že prvič videl,te je videl takšno kakršna si in si mu všeč.Vem,lažje je rečt kot pa dejansko naredit ampak tako kot so že rekle punce vse je v glavi.Sprejmi se ti kakšna si in te bodo tud ostali.Pa kaj če maš majhne.Ja kdo pa je popoln? Prav nihče. In njemu si všeč takšna kot si zaj pa če bi mela vlke al male,kakršne koli.Ti si mu všeč kot celota.In si kaka si.Tud jaz sem včasih mela komplekse.Tud glede prsi.Pa kaj če mu ne bom všeč,pa kaj bo reko na to pa na to? Tisoč in eno napako sem najdla.Ko sem malo to razčistla v svoji glavi in se prvič slekla pred tipom,mi vlda ni bla samozavest na vrhuncu,ampak časoma si jo pridobiš.In prav nobenega,kar sem jih mela ni nič motilo na meni.Ker ko so me že spoznali so me sprejeli takšno kot sem.
Tako,da le pogumno.Pa ne se sekirat.Vrjemi,da si mu privlačna
Tako,da le pogumno.Pa ne se sekirat.Vrjemi,da si mu privlačna

Koliko pa si stara? Jaz sem bila pred dvemi leti na istem kot ti. Stara sem bila 19 let. imela sem iste probleme kot ti in se tudi nisem upala cele tri mesece sleč pred fantom, ker sem imela vedno podložen moderc in še to slabo velikost A70! No potem sem se končno opugumila in zdaj sva skupaj že dve leti. Ker mi je vedno pravil da obožuje moje majhne prsi sem se nehala sekirat zaradi njih in so mi v roku dveh let zrasle za eno številko. mislim da je bila to tudi posledica kontracepcijskih tablet in ker sem se malo zredila. Pa zapomni si moj moto: raje majhne in čvrste kot pa velike in do popka!
Pa tolažim se s tem, da mi bojo v nosečnosti itak ful zrasle, in tako vsaj nebom imela povešenih 

V razmerju sta pomembni sve stvari: fizična in telesna privlačnost. Če ene ni, je zveza obsojena na propad.
Ženske prsi so pri seksu izredno erotična stvar in res zna biti problem, če niso dovolj obilne oziroma vsaj primerne velikosti.
Če jih ne boš kirurško povečala, potem jih mora fant sprejeti tako kot so. Zna pa biti tu problem. Na začetku ti bo sicer lahko rekel, da ni pomembna velikost, sam s časoma boš sama opazila, da ga motijo. To bo povzročilo kreganje in posledice so jasne.
Glede povečanja prsi pa se itak predhodno lahko zanimaš oziroma pogovoriš mal s strokovnjaki, ki ti bodo znali svetovati, kaj je najboljša rešitev zate. Lahko kakšno okoli tega spregovoriš tudi z osebnim zdravnikom ali ginekologom.
Vsekakor pa je lepo govoriti da so majhne prsi lepe, če teh problemov nimaš... To lahko primerjaš kot z vojno v Iraku - če živiš v izobilju, imaš zagotovljene človekove pravice itd. vidiš samo grozote vojne, ne pa ljudi, ki so primorani živeti v popolnem totalitarizmu...
Ženske prsi so pri seksu izredno erotična stvar in res zna biti problem, če niso dovolj obilne oziroma vsaj primerne velikosti.
Če jih ne boš kirurško povečala, potem jih mora fant sprejeti tako kot so. Zna pa biti tu problem. Na začetku ti bo sicer lahko rekel, da ni pomembna velikost, sam s časoma boš sama opazila, da ga motijo. To bo povzročilo kreganje in posledice so jasne.
Glede povečanja prsi pa se itak predhodno lahko zanimaš oziroma pogovoriš mal s strokovnjaki, ki ti bodo znali svetovati, kaj je najboljša rešitev zate. Lahko kakšno okoli tega spregovoriš tudi z osebnim zdravnikom ali ginekologom.
Vsekakor pa je lepo govoriti da so majhne prsi lepe, če teh problemov nimaš... To lahko primerjaš kot z vojno v Iraku - če živiš v izobilju, imaš zagotovljene človekove pravice itd. vidiš samo grozote vojne, ne pa ljudi, ki so primorani živeti v popolnem totalitarizmu...
Najprej bi te rada dobronamerno opozorila - pametno, da si svoj problem razkrila na forumu, ampak poleg vseh lepih besed, spodbud in res kvalitetnih nasvetov, se najdejo tudi taki, ki so prepricani samo v svoj prav in zdaj zelijo tudi tebe napeljati v kaj vem kaj ... Se vedno je vse skupaj samo tvoja odlocitev, kakrsnakoli pac bo, mora biti tehtno premisljena!
Sama imam 75A in kot najstnica sem kar nekaj let zaman cakala, kdaj bodo pognale vsaj do B-ja. Pa niso in zdaj (20 let) nekako vem, da verjetno ne bodo, da so take kakrsne so, ce bi izbirala bi si seveda izbrala malo bolj polne, to pa je tudi vse.
Vec kot dve leti imam fanta, ki me sprejema tako kakrsna sem, ok, nekdo bi rekel 'srecna ti', v resnici pa to ni sreca, ampak zgolj nekaj cloveskega ... Tip ni mahnjen zgolj in samo na velike joske, najde in vidi na meni se vse kaj drugega (in ne govorim o famozni notranji lepoti, ampak o cisto fizicnih atributih, ki jih imam) kot samo tale skromni A. Vliva mi veliko samozavesti in mogoce bi tudi jaz, ce ne bi spoznala fanta s taksnim razmisljanjem, bila bolj zakompleksana glede tega dela telesa. Vem pa, da tudi, ce bi on moje prsi hvalil 3x na dan, mi vlival pogum, da se slecem brez predsodkov ipd., to ne bi bilo dovolj. Dokler punca v sebi ne zacuti tiste samozavesti, ponosa in sprejemanja same sebe, ti vzpodbude iz okolice skoraj nic ne pomagajo.
Jaz bi na tvojem mestu najprej poskusila s tem, da vseeno pogledas sebe v ogledalu taksno kot si, s temi 'groznimi' prsmi vred, se jih dotaknes, preucis kako reagirajo ob dotiku, se malce seznanis s tem, kar te moti. Mogoce se slisi neumno, ces 'saj vem kaksna sem', ampak pogosto ni tako ... Zdaj si ze toliko prepricana, da so tvoje prsi reeees grozne, da te je ta misel popolnoma okupirala. Mogoce bi morala pogledati bolj objektivno ... Poskusi.
Glede operacije pa tako ... Zase vem, da bi imela v sanjah raje malenkost vecje prsi iz cisto prakticnih razlogov - lahko bi mirno nosila ene lepe bikinke, nasla bi lepe modrcke brez problema, lahko bi oblekla dekolte in sla ponosno po mestu ipd. Vredu, vse to bi bilo seveda lusno, ampak zame osebno ene majcke z odprtim izrezom pac ne prevagajo v smer operacije. Sem raje naravna, z malimi prsmi in kaksno drugo majcko na sebi, ki pa tudi ni nujno zaprta do vratu. Druga zgodba je, ce bo ta tvoj kompleks zares trajne narave - menim, da lahko to ugotovi le psiholog/psihiater, ki pa ga tako ali tako pred operacijo moras obiskati. Sama vem, da so me moje prsi v srednji soli tako zelo motile, da sem bila res cisto na dnu ... Potem pa sem postala zrelejsa, izkusenejsa, nekaj se je premaknilo v meni, naenkrat vec niso bile samo moje prsi center vsega, kar sem videla v ogledalu, med slacenjem, med preoblacenjem ipd. In v takem primeru bi bilo skoda opraviti operacijo ...
Tovrstna operacija lahko precej pomaga, ampak, ce ni zares zeljena in potrebna, ce je to le nek prehoden kompleks, ki seveda lahko traja, ampak MINE, ko clovek nase pogleda z druge perspektive, potem je popolnoma nepotrebna.
Glede odnosa s tem fantom pa me zanima sledece - ce bi se vseeno sklekla pred njim in bi on pokazal navdusenje nad tvojim telesom in ga majhne prsi sploh ne bi zmotile - ali bi se zmeraj zelela na operacijo?
Predlagam ti, da napredujeta pocasi, v stanju, v kakrsnem si sedaj, ni dobro hiteti, se slecti na silo in cakati na njegov odziv. Nikamor se ne mudi, lahko pa v vsem tem casu, ko se spoznavata, mogoce se tudi kdaj pogovarjata o telesu, o nasih napakicah in napakah, spoznas, da ti lahko pravzaprav prav tale fant dvigne moralo in spusti ta tvoj zid pred slacenjem ... Samo pustiti bos morala, umikati se nima smisla, ce ti on jasno kaze, da te je pripravljen spoznati in sprejeti.
Upam, da bos malo premislila o sebi, pa ne samo o tem, kako majhne prsi imas ... in, da ti bo nekoc lazje in bolj sprosceno - z operacijo ali brez
Sama imam 75A in kot najstnica sem kar nekaj let zaman cakala, kdaj bodo pognale vsaj do B-ja. Pa niso in zdaj (20 let) nekako vem, da verjetno ne bodo, da so take kakrsne so, ce bi izbirala bi si seveda izbrala malo bolj polne, to pa je tudi vse.
Vec kot dve leti imam fanta, ki me sprejema tako kakrsna sem, ok, nekdo bi rekel 'srecna ti', v resnici pa to ni sreca, ampak zgolj nekaj cloveskega ... Tip ni mahnjen zgolj in samo na velike joske, najde in vidi na meni se vse kaj drugega (in ne govorim o famozni notranji lepoti, ampak o cisto fizicnih atributih, ki jih imam) kot samo tale skromni A. Vliva mi veliko samozavesti in mogoce bi tudi jaz, ce ne bi spoznala fanta s taksnim razmisljanjem, bila bolj zakompleksana glede tega dela telesa. Vem pa, da tudi, ce bi on moje prsi hvalil 3x na dan, mi vlival pogum, da se slecem brez predsodkov ipd., to ne bi bilo dovolj. Dokler punca v sebi ne zacuti tiste samozavesti, ponosa in sprejemanja same sebe, ti vzpodbude iz okolice skoraj nic ne pomagajo.
Jaz bi na tvojem mestu najprej poskusila s tem, da vseeno pogledas sebe v ogledalu taksno kot si, s temi 'groznimi' prsmi vred, se jih dotaknes, preucis kako reagirajo ob dotiku, se malce seznanis s tem, kar te moti. Mogoce se slisi neumno, ces 'saj vem kaksna sem', ampak pogosto ni tako ... Zdaj si ze toliko prepricana, da so tvoje prsi reeees grozne, da te je ta misel popolnoma okupirala. Mogoce bi morala pogledati bolj objektivno ... Poskusi.
Glede operacije pa tako ... Zase vem, da bi imela v sanjah raje malenkost vecje prsi iz cisto prakticnih razlogov - lahko bi mirno nosila ene lepe bikinke, nasla bi lepe modrcke brez problema, lahko bi oblekla dekolte in sla ponosno po mestu ipd. Vredu, vse to bi bilo seveda lusno, ampak zame osebno ene majcke z odprtim izrezom pac ne prevagajo v smer operacije. Sem raje naravna, z malimi prsmi in kaksno drugo majcko na sebi, ki pa tudi ni nujno zaprta do vratu. Druga zgodba je, ce bo ta tvoj kompleks zares trajne narave - menim, da lahko to ugotovi le psiholog/psihiater, ki pa ga tako ali tako pred operacijo moras obiskati. Sama vem, da so me moje prsi v srednji soli tako zelo motile, da sem bila res cisto na dnu ... Potem pa sem postala zrelejsa, izkusenejsa, nekaj se je premaknilo v meni, naenkrat vec niso bile samo moje prsi center vsega, kar sem videla v ogledalu, med slacenjem, med preoblacenjem ipd. In v takem primeru bi bilo skoda opraviti operacijo ...
Tovrstna operacija lahko precej pomaga, ampak, ce ni zares zeljena in potrebna, ce je to le nek prehoden kompleks, ki seveda lahko traja, ampak MINE, ko clovek nase pogleda z druge perspektive, potem je popolnoma nepotrebna.
Glede odnosa s tem fantom pa me zanima sledece - ce bi se vseeno sklekla pred njim in bi on pokazal navdusenje nad tvojim telesom in ga majhne prsi sploh ne bi zmotile - ali bi se zmeraj zelela na operacijo?
Predlagam ti, da napredujeta pocasi, v stanju, v kakrsnem si sedaj, ni dobro hiteti, se slecti na silo in cakati na njegov odziv. Nikamor se ne mudi, lahko pa v vsem tem casu, ko se spoznavata, mogoce se tudi kdaj pogovarjata o telesu, o nasih napakicah in napakah, spoznas, da ti lahko pravzaprav prav tale fant dvigne moralo in spusti ta tvoj zid pred slacenjem ... Samo pustiti bos morala, umikati se nima smisla, ce ti on jasno kaze, da te je pripravljen spoznati in sprejeti.
Upam, da bos malo premislila o sebi, pa ne samo o tem, kako majhne prsi imas ... in, da ti bo nekoc lazje in bolj sprosceno - z operacijo ali brez

no pr men je situacija taka, nimam nič jošk 70A pa še to včasih štrli modrc..sicer sm ful suha sam tud če se zredim ne verjamem da bo velika razlika, pa stara sm 21 tko da to kar je je. s fantom sva skp že dve let in je mene tud na začetku ful skrbel kaj bo reku..pa ni blo na konc nobenega komentarja sam da sm mu všeč taka kot sm. je pa problem v postli, seveda da je...začneva s predigro gre povsod razn do jošk, največrat seksava tko da sm js zgori oblečena ker se tud potrud ne da bi me sleku..razn res ob redkih primerih...kaj šele da bi kkšno veliko pozornost usmeru v ljubkovanje jošk..to se zgodi enkrat na pou leta. najbol pa boli k greva km pa se zabul v kkšne joške..sej drgače je vredu fnt..tud poskrbi zame med sexom..sam nažalost poskrbi samo za spodnji del telesa. o operaciji ne razmišlam ker se je kot prvo bojim, kot drugo pa tud približn nimam keša za to...se trudm sprijaznit stem..zdej ti pa sama najbol veš kakšen je tvoj fant in kako bo sprejel...upam da bo ok :D
sej razumem čist.. pač d ane upaš se slečt pred njim ker itaq da ma vsaka ženska v modrcu popolne in lepše in kančk bolj polne oz. včeje joške..
pr men je blo tut tko, pol pa čez mesece, k maš že mau kilometrine za sabo s tipom, ti je useen..lohka skačeš naga pred njim..ampk eidno če veš da t ema ful rad, da obožuje tvoje telo, joške
vse... šele pol se boš sprostila in ti ne bo nerodn parodirat pred njim.. tut na sploh (nevem zakaj, mogoče je sma tko pr men) se nekak tut nehaš sramovt, mogoče zato k so mi tut kr naenkrat zrasle-za moje pojme kr dost- in tut tko na sploh ni ni neki fuuul bad če bi tut še pred koma bla brez modrca..reicmo na plaži k je on pa mogoče še gdo, al pa k spiš pr frendici al pa karkoli..
pr men je blo tut tko, pol pa čez mesece, k maš že mau kilometrine za sabo s tipom, ti je useen..lohka skačeš naga pred njim..ampk eidno če veš da t ema ful rad, da obožuje tvoje telo, joške

Js sm mela eno prjatlco (zdej sve žou zguble stike), k je bla tut praktično čis ploh. Nikol ni nosila modrčkou, zmer je bla oblečena po plasteh, rada je plesala in je mela vedno kšne te majčke k tko lepo padejo in men osebno pašejo sam na male joškice. In ja, bla je tut cela suhica, tak videz baletkice. Pa ful lušna. Vedno je mela fante, nikol noben ni meu pripomb, za njo pa vem, da se tut čist nč ni obremenjevala s tem.
In js sm si takt (in na trenutke še zdej) želela, da bi mela take k ona, kr so mi (ble) moje sam u napoto.
Glej, sama sebe vidš dost bl kritično kot te vid okolica, verjem. Js na seb najdem tok napak, k jih u glaunem vidm sam js in motjo samo in izključno mene. Tip k u pojsli ne zdrži brez velkih guncajočih se jošk, se najbrš že u štartu ne bo zapaliu zate, tisti, k si jim pa ušeč zarad tebe same in ne jošk, bo pa to sprejeu. In če nimaš velik za pokazat, tut ne morš iz A košarce narest D (kt je nekdo neki omenju), tko da najbrš je že ugotovu saj prbližno stanje. Pa je kljub temu še vedno zagret.
Tut js bi mela fanta s kvadratki na trebuhu pa širokimi rameni, kr mi je to dvoje ful seksi. Ampak večina mojih tega ni mela. Pa me nikol ni motil. Kr je blo tok več tistih stvari k so me prvlačle, kokr tistih k so me mau mnj (zmer se najde kšna malenkost) in sm se osredotočla na prve, slednje pa zanemarla u tolki meri, da jih kasnej niti opazla nisem več.

Glej, sama sebe vidš dost bl kritično kot te vid okolica, verjem. Js na seb najdem tok napak, k jih u glaunem vidm sam js in motjo samo in izključno mene. Tip k u pojsli ne zdrži brez velkih guncajočih se jošk, se najbrš že u štartu ne bo zapaliu zate, tisti, k si jim pa ušeč zarad tebe same in ne jošk, bo pa to sprejeu. In če nimaš velik za pokazat, tut ne morš iz A košarce narest D (kt je nekdo neki omenju), tko da najbrš je že ugotovu saj prbližno stanje. Pa je kljub temu še vedno zagret.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
No najprej, hvala vsem za odgovore, res ste prijazne (no, in prijazni
) :bussi:
Drugač pa, sej pri men sicer ni problem, da bi me blo prav sram pred ljudmi in to, to sploh ne, nikol nism niti razmišljala o tem kaj si kdo misli o men ko me vidi na ulici, niti me ne moti to da pač ne morm nosit majčk z nevemkakšnimi dekolteji, v bistvu me je groza sam tega - slečt se pred nekom. In čist se strinjam z vsemi ki pravite da je večji problem to, da človek potem deluje nesamozavestn, ampak ne vem, kak nej delujem samozavestna če me to tak muči?
A mislite da je pametno se pogovorit s fantom al nej bom rajš tiho in se poskusim pretvarjat da to ni nobena taka stvar?
Čeprav to drugo ne vem kak bi mi lahk uspelo. 

Drugač pa, sej pri men sicer ni problem, da bi me blo prav sram pred ljudmi in to, to sploh ne, nikol nism niti razmišljala o tem kaj si kdo misli o men ko me vidi na ulici, niti me ne moti to da pač ne morm nosit majčk z nevemkakšnimi dekolteji, v bistvu me je groza sam tega - slečt se pred nekom. In čist se strinjam z vsemi ki pravite da je večji problem to, da človek potem deluje nesamozavestn, ampak ne vem, kak nej delujem samozavestna če me to tak muči?

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
lahko nardiš tko k pr men da recimo nočš dat dol modrčka pol pa da čez čas itaq sam pa ne kompliceraš pa ne izliješ lih ush svojih mislih in rataš zatežena oz. zakompleksana s svojimi ebsedami glede svojih jošk ampk si tiho pol pa k bo tko že večkrat in spet ne daš modrčka in pol on da hoče vidt tvoje joškice ane k so mu ušeč in zakaj jih skrivaš..in pač rečš neki na to temo kot to a so ti res lepe? a niso tko mau mejhne al kej tzaga..pa on itaq rkeu da ne da so najlepše ane
in pol bo samo stekl naprje in boš vidla da bo sve obr in da ti bo hitr (mesc, dva) ratal počas prjetn to in nč tazga
good luck

good luck