Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

pomagajte mi... po skoraj 1 letu me je pustil. rekel mi je, da od njega pričakujem preveč. na začetku mi je rekel: lahko sva skupaj, vendar nebom ti posvečal vsega prostega časa, ne pričakuj od mene da se bova videla vsak dan, ne mislim razmišljati še o stanovanju... strinjala sem se z vsem. po pol leta se je najina zveza močno poglobila, obojestranska ljubezen. videla sva se zelo malo (1x-2x na teden) pa še to le kakšno urico dve. dela zato ni imel časa. jaz tega nisem razumela,... želela sem ga videti vsak dan, želela sem si da si vzame vikend samo zame, želela sem si mnogo preveč. sedaj sva se 2 meseca samo kregala, postal je hladen, pravi da me ima še vedno rad, vendar me noče prizadeti. rekel je da bolje da zdaj končava zvezo, kot kasneje. pustil me je ker sem od njega zahtevala preveč in on tega ni zmožen. ob sebi imam prijatelje, vendar je on edina oseba, ki ji lahko zaupam. lahko bi se izpovedala prijateljicam, pomagale bi mi, vendar nemorem... vedno sem jim govorila, da mi nebo težko če končava, govorila sem da mi ni panike ker se tako malo vidiva, vendar nekoga rabim, da mi da kakšen nasvet. Fantu sem rekla: bi bil še z mano, če ti obljubim da bom taka kot sem bila včasih? rekel je da neve, da bo premislil in naj mu dam malo časa. koliko časa mislite da potrebuje? SE JE VREDNO TRUDITI? kakšen nasvet...
tashka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tashka »

Ne vem,zakaj bi se mu tok prilagajala, zakaj s enimaš tok rada, da bi poskrbela za svoje lastne potrebe po sprejemanju, bližini...on ti več kot olčitno tega ni pripravljen dat, ker tega ne čuti. Ne hlastat po nečem, česar ne moreš met..Nočem izpast kruta,ampak tak je. Zdaj s eti anjbrž zdi v večih stvareh enkraten in razmišljaš, kak ga maš rada in kak je blo fajn z njim, ampak, da si je taaakooo zelo malo časa vzel zase? Enkrat boš spoznala nekoga, ki se ti bo posvetil, ki bo magari manj spal, da bo lahko s tabo, ki bo kaj norega naredil zate al pa da bi bil s tabo, s katerim boš mela filing, da svet okoli vaju ne obstaja...Takrat boš vidla, da je ta tip za en k*! :) pa nočem bit nesramna,ampak..dokler nečesa boljšega ne okusimo, si sploh ne predstavljamo kako dobro je lahko... drži že,babe! :wink:
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

tnx za te misli... pa saj si probavam to vbit v glavo... ampak brez njega nebom zmogla. on je edini, ki mu zaupam, ob katerem se lahko popolnoma sprostim ob njem sem lahko taka kot sem... ni mi potrbno biti namazana, če mi dogaja lahko govorim neumnosti in me bo razumel... on je edini. nočem drugega
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

se strinjam s tashko. zakaj bi se spreminjala zarad njega. sj bi se lh on zarad tebe, ane?
včasih pač pride do te točke, k ne gre več naprej, ker sta si tok različna, da tud urnikov ne morta uskladit, da bi se vidla.
zakaj bi trpela z njim, trpela ob tem, k bi se ti spreminjala, on pa za vezo ne bi naredu nč??? zakaj bi se vidla samo 1x na teden, če se lahko večkrat? zakaj, zakaj, zakaj??? tega ne bom nikol razumela. ker človek (za moje pojme), ko je zaljubljen in ljubljen in ljubi, si želi preživeti čimveč časa z ljubljeno osebo. in ti očitno potrebuješ tako osebo ob sebi in ne njega.
razumem, da samo njemu zaupaš, ampak bo sčasoma pršu drug in boš njemu zaupala 100% več kot si do zdj temu. grem stavit, da bo mel tud več časa zate, si bo vzel čas tud ob polnoči al pa treh ponoč samo zato, ker bi blo teb hudo in bi rabila nekoga, da te potolaži (samo primer).
ta tip si te ne zasluži. res ne. vem, da ni lahko, ampak pojdi naprej v življenje brez njega. ker drugače mislim, da ne bo nič, razen če se ti res ornk spremeniš. a je vredno se spreminjat, če ne veš, če bo pol kej drugač?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Po moje se globoko v sebi zavedaš, da je bolje, da greš dalje in uživaš svoje življenje kot pa da se prilagajaš njemu. Pa vendar je to težko sprejeti. Ta del je najtežji. Upam samo, da se boš imela dovolj rada, da si boš rekla, da si zaslužiš kaj boljšega in nekoga, ki bo imel rad tebe - takšno kakršna si!

Veliko sreče ti želim!
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Nu$k@,
vidva sta tista, ki mata deset let razlike ane?
Glej, js verjamem da ti je težko vendar se je težko tudi spremenit, sploh pa za eno tako stvar za katero maš pravico bit jezna in tečna. Po enem letu je to, da se vidita 2x na teden po dve uri popolnoma premalo. Je med vama takša razdalja?? Mene bi že to odbilo ko bi mi na začetku rekel, da se ne bova vidla in naj ne računam veliko nanj.
Js mislm, da si v tem letu kr velik pogoltnla, kar se tiče tega da se vidita. A za prjatle je mel čas? Kako se je obnašal do tebe ko je bil s tabo? Malo premisli o vsem.. Ne zaslužiš si nekoga ki bi te jemal z rezervo, sploh pa po takem obdobju..
Želim ti čim manj solz :bussi:
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

ja midva sva tista z 10let razlike. prijatelji so bili vedno na njegovem 1. mestu, tega mu nisem nikoli zamerila, ker nočem da bi zapostavil svoje prijatelje. tudi on se je poskusil spremeniti, a kaj ko mu je uspelo le za 2 tedna... in je bil spet isti. Res je... globoko v sebi vem da moram to končati. Za njega delam čisto preveč, kar bi hotel od mene bi dobil, ko me je enkrat ves nabasan klical, naj pridem k njemu, sem vzela mamic avto (čeprav sem brez izpita) in se odpeljala k njemu. za njega res vse... vem pa da je meni veliko lažje vse to narest zanj kot njemu zame. drugače pa ni prav velike razdalje med nama. v družbi se je do mene obnašal le kot do prijateljice, ko sva bila sama je bilo kot v pravljici... NE ZDRŽIM VEČ...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Nu$k@ napisal/-a: NE ZDRŽIM VEČ...

no vidiš, potem pač veš, kaj je treba narest :( vem, da je težko in bo neki časa težko in bo trajal, da boš vsaj mal pozabla, ampak kar je treba, je pač treba.
jst osebno ne bi mogla bit s tipom, k bi take počel. ok, sj v redu, če noče zapostavlat prijateljev, to je edino pravilno, ampak da bi bla pa jst vedno na zadnjem mestu? ne hvala :nein: sm rajš sama, ker je to čist isto.
če bi ga ti klicala, da nj pride do tebe, vrjetno ne bi ane? sklepam to iz vsega, kar si napisala. a je pol vredno?
res ti želim, da bi šla čim lažje skoz vse to :bussi:
mali mehurček
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mali mehurček »

ei, js sem mela ful podobno zgodbo...stara sm bla 18, mela sm tipa 8 let starejšga, mela sem ga noooro rada, zdel se mi je, da bolšga ni...no, on mi nekak ni mogu dajat vsega, kar sem hotla...js sem hotla bit skos z njim, ga klicat velik, njemu pa pač do tega ni blo...je hotu se vidt z mano 1-2krat na tedn po kako urco...in me je pustu...en let sm bla k cunja, vse tipe sem primerjala z njim in noben se mi ni zdel niti pol tok dobr...smilla sm se sami seb, ker sem misla, da tok rada k njega ne bom mela pa res nobenga...neumn se mi je zdel, k so mi vsi govorl, da bom prebolela, ker js sem čutila v seb, da je on the one...no, in po enem letu sem spoznala tega s katerim sem zdej in sem srečna res!zalublena čist tud še po 2eh letih zveze in zdej šele vidm, da si človek zasluž ljubezen v kateri ne trpi!ne boš vrjela, ampak mogoče te privlač pa lih to na njem, k ne dobip vsega kar hočeš...tut ti boš enkrat doživela ljubezen, ki te bo noro osrečevala in enkrat se ti bo ta zdejšnji fant zdel sam senca popolnega moškega...je pa res, da ti lahko zdle sto mnenj damo kok je bolš, da ga pustiš na miru, sam js vem kok ti je težko...dejstvo pa je, da boš tut ti enkrat spoznala, da si zaslužš res popolno srečo!in tut dobila jo boš!želim ti vse najbolš pri prebolevanju in če se imaš rada ne boš dopustila, da te en tip sprav čist na tla :bussi: :bussi:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

^^ zelo lepo povedano to o nasvetih.. težko je to poslušat in še ubogat ko si sam v taki situaciji..

se popolnoma strinjam z jagodko - nobena si ne zasluži fanta, ki bi dajal prednost prijateljem.. Pred njimi se do tebe obnašal kot da si kolegica. Joj joj :( V zdravi zvezi se najde tako razmerje, da uskladiš obveznosti in odnose do prijateljev in pa punce, ne pa tkole. Bolj ko tole berem bolj mi zgleda, da te je mel kot za nekakšno rezervo in te tko jemal.. Pa tudi če eno leto. Če človek pri 28 letih ni tako zrel, da bi se do svoje punce obnašal kot se spodobi, jo želel velikokrat vidt, itd, pol pa res nimam kaj reč no..
Drži se :bussi:
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

RAD ME JE IMEL... vem da me je imel rad in še zmeri me ima. ampak k se ni NIKOLI potrudu zame... vedno sem js klicala za na kavo, ga prosila naj si vzame zame čas, se prilagajala njegovemu času, vse... vse sem bila pripravljena in še vedno sem. vem da ni prav, da si tega on ne zasluži ampak nemorm... k z njim sem izgubila fanta in hkrati še najboljšega prijatelja ;( :cry:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ohhhh, Nusk@, te čist razumem ... :(

Tut js sm mela podobne zveze, tut trenutno se mi zdi, da sm spet (kako vedno?) padla u eno tako. Ne vem, zakaj se to dogaja, ne vem, kaj narest, da se ne bi in ne vem, kaj ti svetovat (kr tut seb ne znam) ... Vem pa, kok boli, k si za nekoga prpraulen narest use, z njim bi rad preživu praktično usak prost trenutek, ni ti težko poklicat, kr hočeš pač slišat njegou glas, rečt par neobveznih besedic sam zato, da veš, da je tam, da je tvoj in da ni pozabu nate ... on pa ti tega noče al pa ne more vračat. Ti ne moreš ignorirat, kr ti ni do tega, kr nisi taka, zato še vedno (po)kličeš, še vedno predlagaš, še vedno ga želiš videt in bit z njim, on pa to pol interpretira po svoje in ti reče, da pritiskaš nanga, da preveč prčakuješ,... in te pusti. :eek: :? Js samo ne vem, zakaj se taki fantje spuščajo u zveze, če so jim take malenkosti tko zlo odveč in preveč. Pa sm zmer misnla, da lubezn premaga use. Očitno ti (tko k js) še nisi najdla taprave. Upam, da kmal :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Js sm tud bla čist na istem pri bivšem ... In takrat sm se ful prepričevala da me ma vseen rad ampak na pač nek čudn način, sam se je nažalost (al pa na srečo?) potem izkazalo drugač, tak da ... Nu$k@, sicer ti želim da bi se vse uredilo, ampak ne se preveč slepit da te ma rad, ker tole (vsaj za moje pojme) ni ljubezen. Očitno on kljub svojim letom še ni zrel za resno zvezo in tuki je brezveze neki upat in vztrajat ker ne morš nč nardit če on nima interesa. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Itak da te je imel rad! Ampak če se ni malce potrudil se te ne zasluži! Daj no punca, zaslužiš si da te tip nosi po rokah, da se oglasi pri tebi brez da bi mu to rekla in da te pokliče samo za to, da ti pove, da te ima rad...

Kar se pa tiče tega, da si izgubila najboljšega prijatelja pa ni nujno tako. Počakaj par mesecev, da bosta malo prebolela in ga potem kontaktiraj. Morda bosta pa kot frenda celo bolje funkcionirala.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

Tut pr men je blo tko...vedn manj je on reku kdaj se vidva pa kdaj pridem itd. pol sm mela pa dost pa sm čakala da bo reku sam od sebe..pa nism docakala:) tko da ta rad te imam vcasih zbledi:S

zdej po dveh mescih sm ze bols..sploh kar mi je spet reku nazadne k sm spakirala stvari iz sobe...poslau sms..ce se nisi spakirala prosim ne hodi v sobo..d ne recem d ma ona ze copate v sobi k jo mam se par dni jst..ampak dobr..sm predcasno oddala ključ kr grem na dopust ;)...re si velik dovoli..se jogi sm mu dala nazaj..in me je klicu da kaj naj s tem jogijem..hahah..jogi paše v sobo pa če njemu paše alpa ne.
Zaklenjeno