uršy napisal/-a:*purple* napisal/-a:in kaj pravzaprav hočjo oni do njega oziroma kaj pomeni reket?
Jst mislm, da je to una fora, da tem drekačem neki plačaš, da ti ne razbijejo lokala oz. pri njemu igralnice... in tega dnarja je pol zmeri več treba dajat .... najbrž ga zdej ni hotu dat pa so ga mal ustrašl zdej .....
hja, in zakaj teh drekačev naša vrla policija oziroma bilokdožepač ne zapre v keho da bodo dali mir, oziroma ne naradijo nekej da nehajo drekat?

mislm fak, tak primitizem svinski posvinjan za bruhat od folka, ko slišm kej tazga me res kr bruhat prime

mislm rajš mam 2 evra za jutr za kafe v žepu, pa na banki - 100 evrov kot pa miljone moljarde da mi potem eni taki drekači po glav serjejo in zahtevajo MOJ KEŠ

sicer pa kukr sm rekla in kukr sm vedla, tole zihr ni blo brez podlage..on je že mogu met kakšne obračune/posle z njimi, drgač ga nebi tkole..
zakaj pa nabija buče v kamero je pa že čist dobro jasno..valda nouš šel potem ko se ti zgodi kej tazga razlagat celi sloveniji kaj in kako je blo..sicer dvmom da bo šou tud kapsom razlagat, ampak useen bi blo boljš da njega mal zaščitjo in da une norce polovijo....sam dobr vsi vemo kok fajn je naša policija in še kok bolj fajn hravška...
ja nč, jst upam da se bo tole dobro razpletlo in da ga noujo čez par mescov poberal po kosih iz kakšnega hladilnika v poreču