meni je bil všeč, ko je igral v titanicu (takrat sem bila stara 13-14 let). zdaj pa že nekaj čas nisem videla nobenega njegovega filma... se ni malo zredil zadnje čase? mogoče zaradi razpada zveze z gisell?
Leonardo je največji fantek pod Soncem. In ne glede na to, da je starejši od mene, mi je všeč. Prosim malo manj vzhičenja nad njim ... jz bi se z njim poročila. Resno.
samo je pa čudno, da mi je bolj všeč zdaj, ko je moški, ker drugače so lepši mldai fantki
in ne, baje ni več z Bar
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Ja, tudi meni je fenomenalen igralec. Prav zanimivo mi ga je gledat igrat, ker se resnično vživi v vsako vlogo. Vizualno mi pa ni nič posebenega, še najbolj luškan je bil v Romeo & Juliji.
Dagi napisal/-a:kot igralec je res fenomenalen, v faco mi je ibl pa zmer bl tak baby face, dokler nism vidla film Krvavi diamant... Tm je pa tkoooooooooooooooo hud...
se strinjam
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Leonardo DiCaprio and Israeli supermodel girlfriend Bar Refaeli meet the Israeli Vice Premier and former Prime Minister Shimon Peres in Tel-Aviv, Israel.
bbbb...leonaardooo..js vem d nikoli nis palla na njega in sm se vedno čudla puncam k so nosile njegove majce (verjamm d je teh med vami fuul)...sam tip mi je res ogabn...tak-->polizan cew, bljak