Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%

Skupaj glasov: 316

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

rinca napisal/-a:
the big red machine napisal/-a:Tisti Miha je res en idiot na kubik samo je pa dal dobro kajlo Osenarci,ko ga je ta vprašala naj jo poskuša prepričati da bo prišla v njegovo beležko,kjer ma zabeležene ženske s katerimi je bil ( :rofl: ) ji je rekel:"Sorry ej ampak nisi dovolj simpatična :D "

men je bla pa ta izjava najbolj lejm, kr en jebač wannabe

men se tole tud ne zdi kot kajla, ampak prej "zmrznitev" in pomankanje domišljije..če bi mu dala možnost da bi bla z njim osenarca, ja pomoje da se bi je res branu ja :roll: no, s to čupo verjamem da bi se je branu :lach:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Še jaz, še jaz :D

Tina: nisem se še odločila... zgleda, da ni med najbolj pametnimi, ampak se trudi biti prijazna do vseh. Bomo videli.
Đesi: :roll: A je sploh treba kej rečt o človeku, k je tok fuknen, da ocenjuje ljudi po barvi las?
ANdrej: faca
Suzana: zgleda ok
Miha: katastrofa
VEronika: zgleda sweet
Nina: hm, tole z otrokom je mal sumljivo
ALeš: zgleda faca, edini, k je poštekal uno zadevo s kufri, k jo je Tina napačno interpretirala :D
Robert: naaaaajbolj smešen, sploh k je razlagal tist o nožu. Poleg tega edini tip, k je najbližje temu, da bi bil seksi
Alen: k en vrabec, ma ful lepe oči in obrvi, to je pa tut vse. Glede na njegove kolege zna bit party animal
Jasmina: prijazna in neškodljiva
Stane: živ dolgčas

ALma mi je bila faca, pa vsi trije komentatorji nasploh. Tut Nina Osenar je bila všečna.
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

^^ Ja, danes je tudi mene Alma dokaj pozitivno presenetila s svojimi izjavami.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Men je bila una huda, da đesi po eni slabi izkušnji vse posplošuje na blondinke, hehe
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Meni je bla pa Alma najbolj možno gnila. Fak ej, sama je zabita ko hlod in pol tam neki pametuje. :wall: Bedno do kraja, res. Kastelic je pa sekal. :D

Kar se kandidatov tiče:
* Vsi trije iz Kopra pod 38 let so oz. bodo vsi isti :D
* Suzana iz Kopra, 38, bo podobna sam malo bolj skulirana
* Đesi: čudna do kraja, kar neki gleda v prazno (pustimo butaste izjave)
* Andrej: legenda, skos se smeje, legendarno govori...midva s fantom navijava za njega zaenkrat :D
* Miha: :rofl: Omg...če je ta že sploh kako položu... (p.s.: Ančka ne šteje! :D)
* Veronika: yaaay, soimenjakinja. :D Zgleda normalna, nič posebnega.
* Nina: nimam nekega mnenja, zaenkrat mi ni napačna
* Odvetnik (ne spomnim se imena): preveč se trudi bit zabaven
* Jasmina: deluje kul, skulirano bitje, upam da bo plesala :D
* Stane: sploh se ne spomnim kako izgleda...kar neki je lapal, dolgočasen tip

Glede tistega, da ma nekdo neki umetnega na sebi...pomojem bo kar ena bedna na koncu, lasni vložki or something.

Kar se pa Nine tiče - kapo dol, res. Me je zelo pozitivno presenetla, ker sem misnla, da bo ful bolj "šoja" na odru. Mi je bla pa prav simpatična. :)
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Tia~ »

MorningStar napisal/-a:Jaz sem slišala Miho, da je Nini odgovoril z Nisem dovolj simpatičen, da bi tebe osvojil in ne Nisi dovolj simpatična (da bi te osvajal).

Ja, jaz sem tudi tako slišala.

Po prvem vtisu sta mi najbolj všečna Andrej in Robert :zustimm: .
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

Evo, da še jaz malo pokomentiram. :) Moram reči, da je bila tale prva oddaja zelo všečna. Še nobenega drugega slovenskega resničnostnega šova nisem spremljala, ker se mi je vse zdelo brezveze, tale BB pa utegne biti zanimiv. Voditeljica se mi je ful dopadla, ker zna narediti pestro dogajanje tudi v oddaji. Tekmovalci so si ful različni in ravno to bo vzrok za različna trenja, ki se bodo (stoodstotno) v nadaljnje odvijala v bajti. Edina, ki mi gre na živce, je tista Đesi ali kaj je že (Jessy? :? ), bolj močne postave in s kratkimi črnimi lasmi... Že na pogled mi je antipatična, ampak po tisti "veleumni" izjavi, da sovraži bjonde, se mi je priskutila. Ona je napovedala babji konflikt še preden je sploh prišla v bajto in to se mi je zdelo res kr neki no. Tina je pravilno sklepala, ko je pred prihodom v hišo rekla, da bodo verjetno punce malo nevoščljive, ker je rada glasna in to... Sama nisem blondinka, ampak tale Đesi mora biti pa hudo omejena, da že v naprej sovraži bjonde. Na njeno srečo je samo ena not, tako da ne bo imela preglavic. :roll:
Me pa nekaj zanima... Ve katera mogoče, če tam na spletni strani od BB klikneš kot plačilo za vpogled v njihovo dogajanje, Simobil kartico, a to pomeni, da ti odtrgajo dva jurja (ok, 10 €) iz stanja na telefonu? Ali moraš meti to kako kartico Simobil al kako? Dejte me mal poučite o tem, ker bi rada mela to 24 ur za gledat.
The fashion is my passion.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Ja ko opraviš nakup, ti odtrgajo 10 Eurov z kartice.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Mene pa nihče od stanovalcev ni preveč navdušil, daleč od tega. :? Ampak bomo videli, hehehe.

Fotke od striptizete so bile že objavljene, tukaj pa je še Ninin dnevnik (tista s sinčkom): klik.

Drugače se mi pa zdi, da so jih kar ''fino'' popredalčkali - blonda, sovražnica blondink, Avstralec, pravnik, civilizirana Romkinja in striptizeta, mama št. 1, mama št. 2 s 3-letnim sinčkom, wannabe jebač itd. - za vsakega se najde neka oznaka. :?

Glede tiste umetne zadeve - po mojem ima prva Jessie lasuljo, ker je imela na avdiciji na drugi strani prečo + veliko bolj naravne lase, ti so mi bili pa res nekako umetni. :?

Haha, zaenkrat ima daleč največjo priljubljenost Andrej. :D
now I have you sleeping next to me ... and this is home
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

trenutno sta mi tina in alen totalno bedna, k se sprehajata po hiši sončnimi špegli. ja itak, k je tko svetlo,.... :roll:
A moment on your lips, forever on your hips!
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

sam res, kdo bi loh meu kej umetnega?

tina zihr nima umetnih las. sklepam po avdicji, ko je rekla, da ji je vse na telesu všeč (no, razen prsi) bla bla, tko da pomoje ona ni.

za jasmino tut ne bi rekla. po moje ma sam tako frizuro na čelado.

še najbolj verjetn bi se mi zdel, da ma un odvetnik kkšne umetne zobe al pa kej podobnga..

al pa nina umetno oprsje...

mater, sem firbčna! :P
mimi.k
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

Klik

en ful smesen posnetek s hrvaskega big brotherja :D
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

ou bad :D
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

dean444 napisal/-a:Ja ko opraviš nakup, ti odtrgajo 10 Eurov z kartice.

Aha. A kljub temu, če jaz nimam kartice ampak mam naročnino? Pač dol mi bodo iz računa odtrgali, ane?
The fashion is my passion.
la bocca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a la bocca »

Men se pa zdi, da je Đesi tip in ma umetne joške :D
Zaklenjeno