Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

ja, zgleda res rabijo eni 50 let da odrastejo :) mam na msnju avatar: boys are like trees, they take 50 years to grow up :D sem malo zlobna, hehe
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ta je res kruta. najbrž ni mislil resno, ampak te razumem, ko si rekla, da te je zaznamovalo. če je res ali ne, začneš razmišljati v to smer, odnose bolj "definiraš"... ampak glej, najbolje, da stvar pustiš na miru, ker popraviti se ne da nič, le odnos med vami bi se lahko skrhal. poskusi pozabiti na to. :wink: sicer pa mislim, da maš v redu fanta in taščo, neglede na njegovo izjavo. :)
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bimba »

moja je zanekrat fulll coool pa do buščka tudi :D
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

ela85, tnx za nasvet, sta vredu ja :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

moja taščica me ma ful rada :wink: ...skoz govori d kko je vesela k sva js in njen sin skupi...ta tedn sm bla bolana in mi je prnesla domu vitaminčke...prow đekica :cool: ...zakon res
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Danes sem pr lubeka že od včeraj in sva šli danes k je bil tak lep sonček z njegovo mami na 4km sprehod...

Full sva se fajn pogovarjali in morm rečt, da je res super...

Smo se danes tud zmenl, da morm matematiko popravt, da grem potem z njimi za en mesec na morje :cool:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Uf, če bi meni rekla, da naj jo tikam nevem če bi jo lahko ker je vseeno neko spoštovanje vmes...čeprav je moja "tašča" seveda še vedno bodoča le starejša od mene 19let ampak vseeno...

Neko spoštovanje mora biti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

looool
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:51, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Moja je tut ful prijazna zaenkrat... Ampak men je ful nerodn pred njo. :oops: S tastom se lažje pogovarjam. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Pomembno mi je, da se s taščo dobro razmem, do zdj še res nisem mela nobenih problemov in če bi jih mela, bi naredila vse da jih nebi več mela.
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 9:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Elisabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Elisabeth »

ah moja bodoča tašča je pa zaenkat kr kul.Pogovarjava se zelo malo,še v fazi spoznavanja(že 4 mesece) ampak kr bo.Njegov ati je itak največja faca,sploh ne morš žal besede čez njega rečt,ona je pa mal bolj gospa,mi je kr mal bedno pred njo,čeprav jo spoštujem sam bi rada vsaj signal dobila od nekoga da me je sprejela ker ga še nism ane.Me zanima kako bo ker jo vikam skoz kadar se zgovarjava ko mi bo(ČE MI BO) kdaj rekla naj jo tikam.Pomoje never k ona starše od njenega moža tut vika.NO sj bomo vidl ane.

sm pa vesela za nekatere k so srečne za dobre in prijazne taščice,za nekatere sm pa žalostna kako nedopustne so do svojih sinčkov in težijo deklcam.Ne morš vrjet kake so.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

elisabeth, poskusi se čimvečkrat vklopiti v pogovor. vprašaj fanta o čem se ona rada pogovarja, kaj ji je zanimivo, kakšne hobije ma... in naveži pogovor na to.

če praviš, da se že 4 mesece spoznavate, potem bi blo dobro, da se poskusiš znebiti tistega nekega "kompleksa", ko si v njeni družbi. poskusiš lahko :wink: .
Elisabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Elisabeth »

ma ja saj vem samo ko vedno mi je nabolj strahkaj govort da nam neumna izpadla.Sj me tut ona tko malo sprašuje,se včash vklopim v pogovor samo mij ful čudno.Rada bi da bi vedla da me je sprejela v familijo in da sm ji kul in to ker drugač me bo to ceu lajf mučl kaj si misle o meni ker tut nč ne reče svojemu sinčku.

Ja pogovarjat se z njo je pa najbolj da se zgovarjam od teme na njeno službo ker samo to sm jo kdaj upala kej vprašat.Strah me je da nau kej narobe.Sj se tut hecam kdaj pa tko sam štosev prou ne razume in pol nimaš kej ko da si tiho uni se pa smejijo njej ko ne razume.

Sj mogoče me je pa sprejela(sej me je že mogla) pa da se vsaj men zdi da dobivam hladne signale od nje.Kukr ma dan taka pa je.Tast je pa občutno drugačen in me je vedno vesel ko pridem in tko.Mogoče je le njen položaj v službi zahteval njeno hladnost do ljudi.ne vem ane
Odgovori