Alpsko smučanje

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Jst sm bla v petek na Krvavcu (prvič to sezono). Pa sej drgač je kul, sam tuuuumaaaaač folka, ojej s kod so se vsi vzel!! :eek: In pol posledično ogromno grbin, pa pol prot popoldnevu tud kamnčki ja, k so proge tolk zrite :? Tko da zdej sm rekla, da počakam PRAVI sneg, pol pa naprej smučkat. K je tud podlaga mal čudna se men zdi. Tko da nej že enkrt sneg pade noooooooo!! :D
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Ojoj to mi pa ni všeč. Jst sm pa hotla v petek na Krvavec :? Sam neb si šla smučk opraskat :roll:
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica

Jst sm si jih mal :( Zato ti priporočam, da počakaš sneg (sej dans ga je menda neki padlo). Aja, pa še fuuul bolj sm bla utrujena, itak ker je blo 1. to sezono pa še ker se velik bolj matraš, da presmučaš vse tiste grbine pa skoz paziš, da se v koga ne zaletiš (mene je ena bordarka zbila :? ).
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Ja jst nism smučala že 2 sezoni, pa so tok želim spet it nazaj mal na bele strmine. Držimo tačke da bo kej več snega uiii. Pa malo ljudi :lach:
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Tr|n|ty a na Krvavcu delajo vse žičnice? Pa ena nova 6seda je an?
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica

Ja, soseda te pelje na vrh Krvavca - v primerjavi s prej, si gor turbo hitro :D V petek ni delu Zvoh pa še eni 2 se mi zdi. :)
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

:D Končno bomo šli lahko smučat!!
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jest sem bla dons na Krvavcu. Pa je bla ful megla, sam ker cevc. Najbolši. :) Drgač je pa ful kamnov in seveda čist smučke uničla. :(
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

A še zmer so kamni?!? :?
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma ja u bistvu jest sem šla tm kjer prej ni blo urejen sploh, in je zej cevc padu cez. Spodaj pa ful ni nobene trde snezne podlage in je ful kamnov.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Kej gledate svetovno prvenstvo? Jst kr mal spremljam. Anja Paerson je res ta glavna pri ženskah :gut: Za moške sm pa dons res upala na medaljo Bodeja pa se spet ni izšlo :?
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Oja! Anja je res dbest. Mislsm, celo sezono je bla u bistvu zanič, tlele v Aareju je pa zdej čist brez konkurence. K bi saj še v slalomu zmagala, ker ta Marles mi gre tkoooo na živce.
Kar se pa tipov tiče: pismo vsi favoriti so odpovedal. No razn Svindal dons. Skoda za Jermana, da mu ni kej bolj uspel.
Mi gre pa ful na živce ta vreme k skoz neki prestavljajo. Pa zej sem ugotovila, da moškega slaloma ne bom mogla gledat ker morm it delat. :( O pa moja najljubša disciplina.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

polly-polly napisal/-a:...ker ta Marles mi gre tkoooo na živce.

A teb tud :lach: Mislm ni mi tooook dosadna, sam ni mi pa glih favourite ne.
Svindal je bil dons razred zase. Sam mormo pa priznat da razmere res niso bile enake za vse, vemo pa kok šteje dobra vidljivost pri smuku. Ampak tko je v športu ni kej :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jest pa te Marles ne prenesem, sej ne rečem, da ne obvlada, ker trenutno nima konkurence v sl, sam mi je pa tko zoprna. :?
Ja škoda k niso s smukom še mau počakal na boljše pogoje ampak nimamo kej. Si pa ne predstvljam smučat pri minus 25, čeprov včeri je blo baje samo -14. :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

aksel je đek! da o bodeju ne govorim - cist hud clouk. ubistvu mi je cela ameriska reprezentanca ful simpaticna, ker za razliko od avstrijcou niso tok zakomplexani in zoprni...uf..avstrijcou res ne prenesem :roll: :twisted:
Zivljenje je piskotek!
Odgovori