Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
silent forse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a silent forse »

ja, jz imam tud poleg pudra v kamnu še senčila pa lip gloss.pa so mi kr v redu!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Angel girl napisal/-a:No pol ga bom pa kupla, če pa nau dobr bučka ga pa teb pošlem :rofl: A je še kakšen drug vonj?

Js mam vonj po jabolku :gut:
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Jaz imam ene par lip glosskov od essence, pa moram reči, da so, glede na ceno (1€), super in sem z njimi zelo zadovoljna. :)
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz sem enkrat kupla prozoren lip gloss (kao lip maximizer :D), zato ker mojga lorealovega ni bilo ;) Pa morm rečt, glede na to, da je Lorealov več kot 10€, ta pa 1€ ni niti približno take razlike.. Mi je ta essencov prav ql postal.. sam sem se mogla navadit, da me "peče" zarad mentola (po moje je zato maximizer kr te tak peče, da bi ti naj pol ustnice zatekle haha :lol:)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Haha ja mogoče pa res :rofl: Pol si kkšna črnka haha.
Ja tok neki hvalte da me ma pol da vse probam. Zaenkrat mam tiste papirčke za matiranje k so res super zadeva, eno olje za obnohtno kožico k je sploh najboljši, pa še en svinčnik tud za to. Z vsem tem se res ful zadovoljna. Vem da si neb kupovala kakih pudrov al pa maskar, ker temu pač ne zaupam. Kej druzga bo pa treba še probat ja :D
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objava Napisal/-a plesalčica »

vazelin za usta,z okusom fruity mi je zelo ok.diši po bonbonih jagoda-vanilija...tko da punce,ko ste lačne se z njim ne mazat :D
...itak mi vse diši po tebi...
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ×Sweety× »

Js mam pa od Essence zaenkrat sam aceton k diši po jabolku in sm kr zadovolna z njim...... kei druzga k vidm d hvalte bom pa tut še probala kei sam da se spravm v trgovino :D
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Men je pa od Essence res najboljša krema za roke z aloe vero (v taki roza embalaži), ker res lepo diši pa zelo hit se vpije. Ni mi pa všeč krema za roke z jogurtom pa jagodami (pomoje), ker mi smrdi, tko de to uporabljam sam za ponoč :) Pa fini so robčki za odstranjevanje make-upa. Pa še moja najnovejša pridobitev - piling za roke z jagodami, njami kok diši pa še tko lepe roke naredi.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Angel girl napisal/-a:Vem da si neb kupovala kakih pudrov al pa maskar, ker temu pač ne zaupam. Kej druzga bo pa treba še probat ja :D

Jaz isto :D v bistvu sem še ta glos čist na hitrco kupila, kr pač tistega ni bilo... Ampak bom definitvno še kaj poskusla, kr vidim, da vas je kr nekaj zadovoljnih :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Angel girl napisal/-a:No pol ga bom pa kupla, če pa nau dobr bučka ga pa teb pošlem :rofl: A je še kakšen drug vonj?

js mam robido :D (je pa še jagoda, češnja, jabolko pa mogoče še kej)
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Chica Guapa »

Jaz mam tud robido :) Ful diši! Drugače imam pa od te znamke še senčila za veke pa glosse pa mogoče se še kaj najde. Meni se zdi kar kvalitetna kozmetika, predvsem pa mi je všeč njihova embalaža :D take lepe barve pa slikce pa to.
HASTA LUEGO
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

jaz pa zmeraj čekiram njihovo spletno stran in ko vidim kaj novega hitim v Mueller gledat če je na voljo tudi že pri nas v Sloveniji za kupit :oops:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst mam zdej ta odstranjevalec laka z vonjem kokosa in morm rečt, da ni ne vem kako dober. Všeč mi je edino to, da se dost pozna ta vonj in pol nohti kr dišijo. Sam kar se tiče pa samga odstranjevanja, pa se ne more kosat ravno z boljšimi. Ni pa toook zanič, sam pač se je treba kr matrat.
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

jst sem si tud kupila odstranjevalec z vonjem jabolka... samo ni kul...še posebno če je kak rdeč lak...pol se pa vse razpaca
mam pa valda glosek v tubici...zakon je...mam 3:)
Uporabniški avatar
Muška
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koroška

Neprebrana objava Napisal/-a Muška »

ha....prvič slišim za to kozmetiko :D :oops:
-FlowerPower- :blume:
Odgovori