Essence
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
Jaz sem enkrat kupla prozoren lip gloss (kao lip maximizer
), zato ker mojga lorealovega ni bilo
Pa morm rečt, glede na to, da je Lorealov več kot 10€, ta pa 1€ ni niti približno take razlike.. Mi je ta essencov prav ql postal.. sam sem se mogla navadit, da me "peče" zarad mentola (po moje je zato maximizer kr te tak peče, da bi ti naj pol ustnice zatekle haha
)

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Haha ja mogoče pa res
Pol si kkšna črnka haha.
Ja tok neki hvalte da me ma pol da vse probam. Zaenkrat mam tiste papirčke za matiranje k so res super zadeva, eno olje za obnohtno kožico k je sploh najboljši, pa še en svinčnik tud za to. Z vsem tem se res ful zadovoljna. Vem da si neb kupovala kakih pudrov al pa maskar, ker temu pač ne zaupam. Kej druzga bo pa treba še probat ja

Ja tok neki hvalte da me ma pol da vse probam. Zaenkrat mam tiste papirčke za matiranje k so res super zadeva, eno olje za obnohtno kožico k je sploh najboljši, pa še en svinčnik tud za to. Z vsem tem se res ful zadovoljna. Vem da si neb kupovala kakih pudrov al pa maskar, ker temu pač ne zaupam. Kej druzga bo pa treba še probat ja

-
- Komunikatorka
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Men je pa od Essence res najboljša krema za roke z aloe vero (v taki roza embalaži), ker res lepo diši pa zelo hit se vpije. Ni mi pa všeč krema za roke z jogurtom pa jagodami (pomoje), ker mi smrdi, tko de to uporabljam sam za ponoč
Pa fini so robčki za odstranjevanje make-upa. Pa še moja najnovejša pridobitev - piling za roke z jagodami, njami kok diši pa še tko lepe roke naredi.

-
- Kofetarica
Angel girl napisal/-a:Vem da si neb kupovala kakih pudrov al pa maskar, ker temu pač ne zaupam. Kej druzga bo pa treba še probat ja
Jaz isto

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Kofetarica
-
- Komunikatorka