malazvezdica napisal/-a:Včeraj je bila skupaj z Domnom pa Štefom na e+, so predstavili svojo pesem pa videospot. Joj, še zdej mi ni jasno kje so se ravno ti trije skupaj našli.
men so isto smesni. domen, ker misl da je ful hud tip in glasbenik, a se v resnici samo bruka, stefanio s svojim rapanjem in mirna s svojim glasom in stasom
Mislim, da se Marilyn Monroe kar fajn v grobu obrača zdej, ker Mirna tudi, če se trudi bit sexy zgleda res ena slaba karikatura. Mah.. ne morem rečt, da ma zdej nek super glas.. Prej bi rekla, da ima zelo pouprečn glas, ki je tudi zelo neiztopajoč. Razn, da je na videz grozna (upoštevajoč tudi stil oblačenja), ni na njej nič posebnega.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
ok, pesmi ne bomo komentiral k je naša domača..priredba od lojzeta k je itak car..k je bil bliz mene dumu mirno pa bomo komentiral..ku en buhtel je bla tam, kao marylin monroe..pa se je tm zvijala ku nevem kaj..ja dej no, fuj mirna!
Deepsea Princess napisal/-a:Vceraj je bila pr Marjotu in mi je bila grozna ma ne samo ona tudi stefan pa domen kumer. Pa pesaem domaca.kr neki.
To kar sm ucerej pr mariotu vidla se mi je pa zdel ZALITEV Lojzetu Slaku in norcevanje iz slovenske kulture...zalostno
poleg tega nism dojela kaj imajo skupnega Tito, M.Monroe, Elvis pa pesem... dokaz, da lahko cist vsak brez posluha, brez izobrazbe ali cesarkoli u slo postane taka zvezda