||MuCkAa napisal/-a:TUKAJ
am zakej to men noče predvajt??

*purple bitch* napisal/-a:v tanovi Novi se lupčka s stefaniom...se je men zdel, da more bit eki ed njima
choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.
Ja no se mi zdi da prej, ko je bla v Foxy Teens je več judi vedelo za njo, zdaj ko pa ma solo kariero pa bol išče pozornost... Zdaj je kao mariborčanka in se nastavlja tam v Samsari pa zadnič se je baje na veliko lizarla z Domnom Kumrom sred plesiščabuffy-ann napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.
Jaz pa mislim da niti ni tolko neznana. Saj je prej že pri Foxy teens pela. Kakorkoli no ... všeč pa res ni veliko ljudem, vsaj ne na tem forumu.
choco.cat napisal/-a:Ja no se mi zdi da prej, ko je bla v Foxy Teens je več judi vedelo za njo, zdaj ko pa ma solo kariero pa bol išče pozornost... Zdaj je kao mariborčanka in se nastavlja tam v Samsari pa zadnič se je baje na veliko lizarla z Domnom Kumrom sred plesiščabuffy-ann napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.
Jaz pa mislim da niti ni tolko neznana. Saj je prej že pri Foxy teens pela. Kakorkoli no ... všeč pa res ni veliko ljudem, vsaj ne na tem forumu.
malazvezdica napisal/-a:Včeraj je bila skupaj z Domnom pa Štefom na e+, so predstavili svojo pesem pa videospot. Joj, še zdej mi ni jasno kje so se ravno ti trije skupaj našli.![]()
http://24ur.com/bin/video_show.php?EPLU ... a=16136811