Kakšna sladka punčka. No, po moje je kar njuna in si je nista nikjer sposodila. Se mi zdi, da je malce Katie podobna, čeprav mi pa ne zgleda ravno kor 4-mesečni otrok.
ijooooooooooooooo... kolk lep otrok! prav čedkana punčka je.. in ja, tudi meni je blo všeč, da je nekej časa nista pokazala v javnosti.. to je itak njuna stvar...
Yazmeen napisal/-a:Men je tud luškana, sam mi pa zgleda starejša...se mi zdi, da ma obrazek 2-letnga otročka.
aha! to srm tudi js poštudirala... da nemore bit stara samo 4 mesece! samo kamera pomoje tudi naredi svoje! pa popravljene so te slike, retuširane.. tako, da čisto možno...
malo mi sicer starejša deluje..je pa čista mešanica katie in toma...luštkan otrok..
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
tassika napisal/-a:pa ma res lasuljo, ker se pri strani vidijo njeni laski ki so svetlo rjave barve. Zakaj pa so ji jo dali gor?
mogoče pa je to kapuca od jaknice...vsaj zgleda tako kot bi iemla nekaj čez glavico poveznjeno...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....