em, a pa bi rada mela barvn nick al kuko? če je to to, pol ti priporočam, da daš msn live gor in boš mela barvn nick... k pr 7.5 tud jz nism znala dat, tko da ti ne znam razložit, kk se ga da...
jagodka85 napisal/-a:em, a pa bi rada mela barvn nick al kuko? če je to to, pol ti priporočam, da daš msn live gor in boš mela barvn nick... k pr 7.5 tud jz nism znala dat, tko da ti ne znam razložit, kk se ga da...
ze kr doug nazaj sm mela pč en nik na msnji pa sm ga pol spremenila, sam zdej mi pa zmram k se upišem ta str nick prkaze ne pa tist k sm ga spremenila isto je z sliko ... tko da morm zmram k se na msn upišem spremenit nick pa še sliko zamenat ...
hmm... to pa ne vem no... če te ne mot, da vedno spremeniš nick pa sliko, je ql k jz teh problemov nikol nism mela, tko da res ne bi vedla, kk se to odprav...
a mi lahko nekdo pove kter je un msn z barvam in kako naj naštimam da se bo namesto mojega stanja (odten, zaseden..) videlo, moje napisano, oziroma da jst napišm zakaj me ni sm že mela to opcijo, pol je pa kr nekam zginla in je ni več mam pa msn live
*purple bitch* napisal/-a:a mi lahko nekdo pove kter je un msn z barvam in kako naj naštimam da se bo namesto mojega stanja (odten, zaseden..) videlo, moje napisano, oziroma da jst napišm zakaj me ni sm že mela to opcijo, pol je pa kr nekam zginla in je ni več mam pa msn live
v msn live rabš dodatek msn live plus: www.msgpluslive.net in pol lahko pišeš, zakaj si odsotna in maš barvn nick
Sej sm tud jst mal slaba v teh zadevah, cakam na kaksno bolj simpl in zabavno zadevo. Ta Msn mene vedno neki zafrkava mogoce sm sama kriva, ker ga ne znam uporablat, sam res mislim da bi se dal najt kaj bol simpl.
Med drugim mi dizajn na msnju ni ne vem kaj no...
Sej sm tud jst mal slaba v teh zadevah, cakam na kaksno bolj simpl in zabavno zadevo. Ta Msn mene vedno neki zafrkava mogoce sm sama kriva, ker ga ne znam uporablat, sam res mislim da bi se dal najt kaj bol simpl.
Med drugim mi dizajn na msnju ni ne vem kaj no...