Ja jst tud opažam, da odkar mam tabletke, da ful nimam želje po seksu. Tko da midva tud nisva k kšna zajčka, ampak tko recmo enkrat na tedn, včasih več, včasih manj. Pomojem bom kr ukinla tabletke...da vidmo kaj bo pol.
Midva pa čist odvisn-težko je k ne žviva skp, k sva še premlada...če prespi pr men punavad zvečer, k se ga mau napijeva pa pol še enkrat za dobro jutro...če sva skp na morju vsak dan tud večkrat-odvisn od razpoloženja...če se pa bl mau vidva pa pač nč, enkrat nisva dva mesca kr enostavn ni blo šanse, k je bla še šola pa ni blo cajta prespat...pa skos so bli tastari duma pr obeh....tko je to
Kadar sva skp se sexa na vlko Na morju parkrat na dan ja, predvsem jutranji sex mi je postal zlo všeč, se mi zdi krasn začetek dneva to Da mi kdaj ne bi blo do sexa se pa še ni zgodil
Jz nimam tipa tko, da se lih ne morem zmišljevat kdaj bom sexala.
Zdele skor en let nisem pol sem pa zadnč spet z nekom, ki mi je bil ful všeč, ampak se zarad tega, ker tolk časa nisem sexala, res nisem kej preveč sekirala. Sj mam svoje prste
jaz na teden 3x tak nekje, odvisno od razpoloženja. med menstruacijo pa nikoli ker mi je to ful gadno ! če mi ni mu pa povem, da mi danes ni do sexa, sam to je ful poredko ker se rada ljubiva, ko sva skupaj
midva pa zadne cajte ful mal..sploh ne vem kaj mu je. js bi res skoz in na začetku sva res vsak dan..pol se je pa začel en dan ne..pol je blo neki cajta po dva dni nč. zdele pa zadne cajte kr po ceu tedn nč pol pa enga na hitrco..tko največ 5 minut, še tok ne včasih, ker sploh ne zdrži pol pa spet 5 dni nč. js res ne vem kva nej..sej kapčim kkšn dan je res velik delu pa je biu zmatran sam ostale dni pa kr nč..men je pa že ful glupo da ga neki rajcam pa sprašujem če bova ker je zmer odgovor ne. tok je že da me sploh ne gane več če sexa ala ne..mi je že kr vseen ratal ker nimam čist nč od tega