Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

zvončica, tvoji posti človeka kar v dobro voljo spravijo :D zdaj vem, kam prit, ko bom spet cela taka "nedeljska" - brez volje do vsega, polna pesimizma.. sej večino časa se poskušam držat gor, ampak potem spet pride nekaj takega, ki vse to pokvari.

seveda nam bo uspelo - mora nam!

za bučko pa... želim ti vse najboljše, pa veliko veselja z dojenčico. ko sem prebrala tvojo objavo na blogu, me je kar stisnilo :(

skupaj smo močnejše in se že vnaprej opravičujem, če bom še prišla kaj zagnjavit na tole stran.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

hvala hvala :)
ti kr zagnjavi, če boš kdaj slabe volje, ni problema, te bomo potolažili :D
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Počasi mi greste že malo na jetra s tem objokavanjem izgubljene ljubezni. Pač šla sta narazen. Kaj je zdej najboljše, da zdej do konca življenja objokujete to, da nista več za skupaj? Da so se vajine poti razšle? A dejte no! Vse ste še mlade, polne življenja. Čisto vsaka od vas bo našla, nekoga. Tistega s katerim bo resnično srečna. In to ne samo par mesecev, ali kakšno leto, ampak do konca življenja. Ja pač verjamem v ljubezen za vedno.

Pa še to. Vse objokujete fanta, ki je še vedno živ. Veste, da je še med nami in da je srečen. Z vam ali brez vas. Po drugi strani, pa vsi tolažite bučko, da bo spoznala nekoga drugega. Mogoče ga bo res. Pa vendar je izgubila ljubezen svojega življenja. In njej ji Miha nihče več ne more vrniti. Vse kar ji je ostalo od njega, je mala pikica v bušiju. In ogromno spominov.
Kako jo lahko tolažite s tem, da bo spoznala drugega, ko pa je od njene izgube minio manj kot 1 mesec?!? Za takšno tolažbo se mi zdi, da je še prezgodaj! Naj čas naredi svoje!
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Larika, se čisto strinjam s tabo, vseeno si pa malo grobo napadla ostale punce, ki prebolevajo. Pač nekaterim (nam) je lažje se malo pojokcat in pojamrat in potem jovo na novo naprej.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

LARIKA napisal/-a:Po drugi strani, pa vsi tolažite bučko, da bo spoznala nekoga drugega...
Kako jo lahko tolažite s tem, da bo spoznala drugega, ko pa je od njene izgube minio manj kot 1 mesec?!? Za takšno tolažbo se mi zdi, da je še prezgodaj! Naj čas naredi svoje!

kje jo pa tolažimo v smislu da bo spoznala novega? :nixweiss: jaz sem ji napisala edino to, da bo nekoč spet srečna, ampak nisem imela v mislih novega partnerja, ampak bolj na splošno. In ne čez dva meseca ampak nekoč v prihodnosti. Ne vem zakaj nas je treba zdej nadirat, ker smo ji hotele samo pomagati :?

Drugače pa nima smisla, da se zdej gremo, kdo bolj trpi. In tale tema je namenjena tudi nam, ki smo pač na drugačen način ostale brez fanta, ki nam je prav tako pomenil ogromno. Pač se tolažimo med sabo, ker nam je potem lažje. Ne vem, a ti nisi bila še nikoli prizadeta, ali pa si bila in si že pozabila, kako hudo zna biti. :nixweiss:
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

purple_rain napisal/-a:Pač nekaterim (nam) je lažje se malo pojokcat in pojamrat in potem jovo na novo naprej.

Seveda je tako. Samo zdajle, ob Bučkini nesreči, vse vaše težave nekako zbledijo, saj razumeš. Verjetno je predvsem to Lariko zmotilo ...
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Vem Zvončica :wink:
Mogoče sem bila res malo preostra, pa vendar me je zmotilo to kar je rekla krfjolca :?

Vem, da vam je hudo. Sem bila tudi jaz med vami :wink: zato vem kako zgleda prebolevanje.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Mogoče iz tvojega (krfjolca) vidika vse naše težave zbledijo, jaz (da bom govorila zase) pa živim z njimi vsak dan in razmišljam samo o njih. Ne mine 15min da se ne bi spomnila na to.

Ne vem, lahko tudi novo temo odpremo? Da ločimo prebolevanje če te nekdo samo noče več, ali pa če se ti zgodi to, kar se je zgodilo bučki?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

LARIKA napisal/-a:Vem, da vam je hudo. Sem bila tudi jaz med vami :wink: zato vem kako zgleda prebolevanje.

Zato torej dovoli, da punce prebolevajo na svoj način.
Ne strinjam se pa da zbledijo.. :roll: Res je, ne more se primerjati z bolečino, ki jo doživlja bučka Slika , niso pa naše skrbi nepomembne zdaj..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

larika jst te čist razumem kaj si hotla povedat, si pa mogoče mal preveč pretiravala..

punce, ki pišejo v to temo so pač vse izgubile svoje ljubljene fante..pa ni važno na kakšen način, izgubile so jih..res da je od bučke primer hujši, veliko hujši, vendar boli tudi zelo če je še živ in ga ljubiš do onca, on te pa noče..

v obeh primerih je hudo...boli, pa ni vežno kako se je končalo..
in ne vidim nobene oire, zakaj nebi jambrale o tem in objokaale zveze če se je leta končala in majo one še vedno rade take fante..navsezadnje je tema temu namenjena..
res je da vsak sugurno doživi kakšno razpadlo bolečo zvezo, vseeno pa zn a fajnbolet, sploh če si bil z odebo v pomembnih letih svojega življenja in dolgo časa...

kar se pa tiče svetovanja bučki, da bo že novega spoznala tole ni nobena tolažba..nevem kje bi imela moč da zdaj misli na neoga drugega in kako o čez dve leti z nekom drugim, medtem ko je izgubila ljubezen svojega življenja...treba ej počsi naprej ne pa nekaj s silo....
zdi se mi prav, da se zjoka, fajn zjoka, da solze počasi in počasi odplaknejo bolečino..bolečina bo čez čas izginila, vendar grenkoba bo ostala za vedno...
Bučka potrebuje trde rame za naslonit in tolažbo primerno za njeno situacijo..prehitevati z dogodki nima smisla....

in krfjolca težave drugih ne morejo kar zbledet..resda je bil tragičen dogodek, vendar če boli boli in nio važno zakaj in kako..pač boli in potrebuješ tolažbo, neglede na vse...

ne me napak razumet, nič slabega ne mislim...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

a ma kdo kak recept kak pozabit..
vse kar delam je to, da se jokam že ceu dan, prav nemorem več :/

pa vem da bv, škoda usega za takega kretena ampak ne gre :cry:
tak hudo mi pa še nikol ni blo
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

a sta nehala??? :eek: :eek:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

jagodka85 napisal/-a:a sta nehala??? :eek: :eek:

ja, pa nekot slutla sm od takrat ko se je začel čudno obnašat..
hoče bivšo nazaj, je reko da jo noče še 1x zgubit..
nemorem vrjet, počutim se bedno..
sama sebi se zdim bedna zdaj, ker fak.. to ne štekam kak je lahko naredo mi .. a ti lahko nekdo pol leta govori da te ljubi najbolj na svetu pol pa te v 1 tednu pozabi?!
pol pa še hočem da ga ne slišim zdej, ker bi mi blo lažje tak, pa skos piše kak žal mu je.. joooj ;(

nakladam že, vem.. sam morem se mau izpisat k mi je lažje pol :cry:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

bogica :bussi:
mah, če je tak kreten, pol nj pa ma uno an... ti si boš pa bolšiga našla, pa bo :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

SapraVeronika napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:a sta nehala??? :eek: :eek:

ja, pa nekot slutla sm od takrat ko se je začel čudno obnašat..
hoče bivšo nazaj, je reko da jo noče še 1x zgubit..
nemorem vrjet, počutim se bedno..
sama sebi se zdim bedna zdaj, ker fak.. to ne štekam kak je lahko naredo mi .. a ti lahko nekdo pol leta govori da te ljubi najbolj na svetu pol pa te v 1 tednu pozabi?!
pol pa še hočem da ga ne slišim zdej, ker bi mi blo lažje tak, pa skos piše kak žal mu je.. joooj ;(

nakladam že, vem.. sam morem se mau izpisat k mi je lažje pol :cry:

KVA :eek:

ker debil.... tega pa res ne bom nikol razumela. kako ti lahko en govori kok te ma rad, čeprav mu tega ni treba, pol se pa tkole zmišljuje :?

tipi so res ena vrsta zase :roll:

ti se kar razpiši, meni je to ful pomagalo, da sem ful veliko o tem govorila, pa slišala mnenja od prijateljic, pa vas na forumu :bussi:
Zaklenjeno