Predelale smo že kateri zvezdniki so nam ljubi, s kerim bi počele marsikej, itd.itd.
Kaj, če bi zdj ''predelale'' še zvezdnike, ki jih ne morm videt, slišat,....?
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Slišat, kej šele vidit ne morm Britney Spears, nekak jo sploh ne prebavlam Isto je z Cameron Diaz pa Robert Deniro (al kku se napiše )
hmm.........pa zihr bi se še kdo najdu
Meni ja pa najbolj odvratna (dobesedno!) oseba na slovenski sceni Danny in tiste njegoce zvezde. AAAAAAAA, že ko je reklama, bi najrajš zabrisala vse kar mam pri roki v TV, bognedaj da bi kdaj po pomoti zasledila njegovo oddajo na TV. :box: :fight: Sledi mu Helena Blagne s tistim svojim sprenevedanjem, kako ona ne bere rumenega tiska (v bistvu pa sama naroča in plačuje,da pišejo o njej vse mogoče trače)
Na tuji sceni pa...hmmm...malček najedajo tisti raperji z zlatimi zobmi (od Nellya naprej), ostali narod je dokaj sprejemljiv.
Una voditeljca ob sobotnih E+!!! Grrr ... kok mi gre pa ona na živce!!! pa še un slovenski maneken Bradač al kaj je že ... Pa Marlyn Manson (sej ne vem če sem prou napisala)! Uf pa Kelis! Aja pa "sanjska" Nataša
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3