Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Joj ker je za znort filing. pa k se počoham me peče :(

Ja sej bom delala to s kamilicam.

Pa bom šla pol v četrtek če nebo bolje. Mah jst mam mal osebno zdravnico mal trapasto. :roll: :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

ja ti čist verjamem, da je zoprno :?
jst upam, da ti bojo kamilce kej pomagale, drgač pa res pet kr do ginekologa pa mu pač razlož kaj je.
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja bom šla haval ti za pomoč.

Mislim kaj bi brez tega foruma ane.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ja men so rekl, da nej spljoh ne uporabljam intimnih mil...
in jih zdej ene 4 mesece ne... pa je vse ok :) prej sm pa mela celo stalo :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: prvič pri ginekologu

Neprebrana objava Napisal/-a lil*a »

Ladybug napisal/-a:Hey!
stara sem 16 let in bi mogla k ginekologu po tabletke pa še nisem nikoli prej bila. Kaj moram opravit pregled al lahko kar tak dobim tabletke?
Ali ve katera mogoče za kakiga fajn ginekologa v Mariboru?

Že naprej hvala za pomoč :D

ej a pr tep doma vejo?kr jz grem zj tut prvic opa nebi rada d bi zwedl..
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

starši nebodo zvedl, saj ginekolog jim nebo povedov, tud če si stara 12, 15 al pa 18.

ALI JE RES PRI GINEKOLOGI TREBA NEKATERE STVARI PLAČAT? KATERE?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

odvisno h kateri greš, če ma koncesijo in si zavarovana, potem ponavadi nič. mam pa kolegico, ki je mogla plačat za pregled in za recepte, ker je šle k eni brez koncesije...mislim, da je vse skupaj stalo okol 15k tko da se pozanimaj kam greš.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
e
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a e »

mene pa zanima kaj je s tabletkam ko je ginekologinja na dopustu oz.je ni?js drgac hodm k jasni kuhelj na askercevi pa sm klicala pa se noben ne jav js bi pa rabla recept.kaj nej? :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jst sm tud pr njej :)
Tam sta itak dve ginekologinji - mogoče bi probala to ta drugo dobit na tel. alpa tja it in bi ti ona napisala recept?
Men ga drugače tud moja osebna zdravnica napiše (sam ji je enkrat gin. napisala en listek, da to lahko počne)
Uporabniški avatar
e
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a e »

ja sm razmislala da bi sla kr tja...sj ena pa zihr dela a ne? :) k mi je res bedno cakat pol se en mesc.
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

jst sm šla najprej samo po tabletke, dala mi je tri škatlce .. se prau za tri mesce .. poL sm se že res čsit psihično prprauLaLa na pregled pa na vse to .. sm pršLa tja .. mi je pa rekla da pregleda še ne bom mela in mi dala še tri škatlce, rekla da ko to porabim bo pa pregled..pa še pregleda te samo enkrat, če nimaš problemov ti daje samo še tabletke..je pa najboLš to, da ko boš mela pregled obleci kriLo, ker se boš mogla nekje v kabini slečt ( naga ne mislš okol po pisarn do njene ordinacije skakat?? ) .. mene čaka pregled čez en mesc..ajoj..pa ne wem upam da bo vse okei..ker ne mislm ji je kazat usake dva mesca..res ne..
je pa tud to, odvisno je kero ginekologinjo maš, ker v vaskem mestu je maL drugač, vprašej tiste kolegice, k so že k tej ginekologinji že šle..to bo 1oo% zanesLjivo, koko te bo "mesarLa" haha.. :wink:
*S*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *S* »

ojoj jz grem u petk prvič, pa mi je rekla da bom mela tud pregled. :? bed mi je...
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

*S* napisal/-a:ojoj jz grem u petk prvič, pa mi je rekla da bom mela tud pregled. :? bed mi je...

sej prvič je res mal zoprno, ko ne veš, kako pa kaj pričakovat, potem pa se sčasoma navadiš. Le pogumno :)
*S*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *S* »

malavila napisal/-a:
*S* napisal/-a:ojoj jz grem u petk prvič, pa mi je rekla da bom mela tud pregled. :? bed mi je...

sej prvič je res mal zoprno, ko ne veš, kako pa kaj pričakovat, potem pa se sčasoma navadiš. Le pogumno :)

ooo tanx:) pa a kej boli al je sam tko ful zoprno? Kok časa pa približno traja sam pregled?
bella_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

sori k ti bom tole rekla, te nocm strasit, sam men je blo ful bedno in dokaj bolece k ti vzame bris maternicnega vratu. res me je bolel pa nism obcutljiva, ampak tega mi noben ni reku pred tem. pol k sm prsla vn in sm rekla folku da ful boli (prjatlcam seveda) so mi pa vse rekla ja itak mal boli :eek: ja thank u zdj ze vem :( drgac je pa kul, cist u izi, nevem al je sam moja ginek taka al so vse ful prjazne. pa mogla bos rest ene par vprasanj (npr. ce si devica, kdaj si mela menst,...), pac navadna vprasanja. no ja...ni za umret zdj no, ampak mi je pa blo zoprn. aja pa js k sm prsla not ona men pejt u kabinco pa se slec. in js grem pa sm prcakvala da me bo not cakala bela halja (a ves tko k u ameriskih filmih :D ) in pol mi je blo mal bed k sm morala bit spodaj brez. ni mi glih vseen ce sm napou naga pred enim k ga ne poznam pa ceprou je to ginek. zato ti priporocam kiklco da ne bos letala naga okol
Odgovori