Zbirateljstvo... danes
Ja moj dragi je rekel da mi bo za vselitev v najino skupno stanovanje kupil ta največjega me to you medvedka. Sam ne vem kaj naj jaz pol njemu za prbližno enako ceno kupim? Avto?
Res so dragi zato pa zbiram počasi in z užitkom in ker nonstop neki novga vn prhaja tud najbrž nam mela vseh nikol ampak se jih je že kar nekaj nabralo.

pa pa
Jst pa zbiram flaške od parfumov, ker so ene res ful lepe, pa recimo da zbiram tiste testerčke iz revij, k se kar nabirajo, tko da jih zmer sam u škatlo vržem, sem pa tja se pa kdaj spomnem in kej probam.
Seveda sm pa učasih zbirala partičke in tiste steklene dude, pa še kaj bi se našlo.
Seveda sm pa učasih zbirala partičke in tiste steklene dude, pa še kaj bi se našlo.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
zbirala sem prtičke, pa tiste male pastične dudke (sem jih zaj privlekla naprej), pa kulice pa vžigalnike...
pol sem pa malo zrasla pa začela z urami (starimi, stenskimi ali tistimi za na poliuco) in pa svečkami...
pol sem pa zrastla še malo, in sem pač stara kolko sem pa zbiram: uhane, broške, preparate za lase, kremice, losijončke, barve za oči... (nikdar ne bom vsega porabila, ampak sem pač nora na to) pa plišekov sem tud feeeejst vesela...
pol sem pa malo zrasla pa začela z urami (starimi, stenskimi ali tistimi za na poliuco) in pa svečkami...
pol sem pa zrastla še malo, in sem pač stara kolko sem pa zbiram: uhane, broške, preparate za lase, kremice, losijončke, barve za oči... (nikdar ne bom vsega porabila, ampak sem pač nora na to) pa plišekov sem tud feeeejst vesela...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Ko sem bila mala, sem tako kot večina zbirala prtičke. Sam takrat je to še blo kul, ker jih še ni bilo toliko različnih, pa si bil čist hepi, če si slučajno na kakega res lepega naletel.
Potem sem zbirala pisma, taka osebna (še ni blo interneta, pa smo si dopisovali...uau, kaj sem mela dopisovalcev po celem svetu).
Potem me je zagrabila potovalna žilica, pa ker sem bla premlada, to ni bilo izvedljivo, zato sem zbirala vse razglednice (predvsem iz tujine). So mi jih pošiljali ljudje a katere sploh nisem vedela, da obstajajo. In sem ob njih sanjala in doživljala najlepša potovanja
Zdaj pa zbiram samo še kakšne spominke iz potepanj oz. potovanj.
Potem sem zbirala pisma, taka osebna (še ni blo interneta, pa smo si dopisovali...uau, kaj sem mela dopisovalcev po celem svetu).
Potem me je zagrabila potovalna žilica, pa ker sem bla premlada, to ni bilo izvedljivo, zato sem zbirala vse razglednice (predvsem iz tujine). So mi jih pošiljali ljudje a katere sploh nisem vedela, da obstajajo. In sem ob njih sanjala in doživljala najlepša potovanja

Zdaj pa zbiram samo še kakšne spominke iz potepanj oz. potovanj.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
jez pa zbiram stvari kot so vstopnice, kšn račun, slika, predmet k me spominja na neki kar sva z mojmu doživela! tko d pogledaš eno stvar in se takoj spomniš kok fajn ti je blo
(al pa kok bad
)!
aja zbiram pa tud vrtnice k jih pol posušim...

aja zbiram pa tud vrtnice k jih pol posušim...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kot večina sem tud jaz zbirala prtičke. Mojo zbirko imam še danes in jo sem pa tja povečam še za kakšen prtiček (če je res kjut).
Drugač pa zbiram pliškote, razne steklene in keramične stvari
Drugač pa zbiram pliškote, razne steklene in keramične stvari
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Sem še ena s prtički.
Zbirala pa sem tudi tiste dude, najbolj pa se spomnim slikic iz Živalskega kraljestva. vendar zdaj sploh več ne vem, kje imam vse to (če še sploh imam).
Lansko šolsko leto pa sem bolj za foro na žurkah zbirala zamaške od Brezeerjev, ampak potem nisem vedela, kaj naj z njimi delam...

Lansko šolsko leto pa sem bolj za foro na žurkah zbirala zamaške od Brezeerjev, ampak potem nisem vedela, kaj naj z njimi delam...

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Hmm, kaj ste vsi prtičke zbiral? :)) Men se pa tega nikoli ni dal, hehe!;)
Drgač pa mam krneki obeskov za ključe doma. Pa od mami znamke mam, k jih je zbirala pa jih ma kr dost!:) Pa značke mam od različnih držav, k so kt neke zastavce!;) Sam jih mam bl mau, smo jih neki menjal na tekmah!:) To je pa preety much it!:)
Drgač pa mam krneki obeskov za ključe doma. Pa od mami znamke mam, k jih je zbirala pa jih ma kr dost!:) Pa značke mam od različnih držav, k so kt neke zastavce!;) Sam jih mam bl mau, smo jih neki menjal na tekmah!:) To je pa preety much it!:)