90 dnevna dieta
- Lollypop
- Sramežljivka
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
No OH dan si lohk prvoščiš...sam ne pretiravaj z tem...čeprav koruza sodi v en drug dan (ne vem al beljakovinski al škrobni?)! Men se je včeraj vtrgalo (33 dan) pa sm se tok nažrla vsega (čips, keksi...) d mi je slabo blo! Nism več mogla! Zdj pa vseen grem naprej z dieto!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
- dragon_fly
- Komunikatorka
koruza spada najbrz pod skrobne dni.
jst sm ze pr 61 dnevu. shujsala sem ze dovolj, tko da sm zlo hepi, mogoc se kako kilco, tud cez praznike ni blo nbene krize. se je dalo zdrzat. sam ne bom nehala prej z dieto, da mine 90 dni. da se zares spremeni presnova..
tko da zdej ze mal gresim, pa na beljakovinski dan kaksno bolj mastno meso pojem..
pa kdaj kaksn sok spijem, ne sam vode...
vsem veliko potrpljenja!!! tega boste rable naaaajvec
jst sm ze pr 61 dnevu. shujsala sem ze dovolj, tko da sm zlo hepi, mogoc se kako kilco, tud cez praznike ni blo nbene krize. se je dalo zdrzat. sam ne bom nehala prej z dieto, da mine 90 dni. da se zares spremeni presnova..
tko da zdej ze mal gresim, pa na beljakovinski dan kaksno bolj mastno meso pojem..

puma napisal/-a:mene pa zanima, kako je s to dijeto po 90-tih dneh. ker ponavadi je ravno problem, ko mora oseba zadržati novo težo
Je...ker ni fora da je dieta 90-dnevna. ker ce se je ti lotis in zelis da ostane tako vedno, glede teze mislim, potem mora bit ta dieta dozivljenjska. poznam veliko ljudi in ko koncajo z dieto se zacnejo spet normalno prehranjevat in ni cudno da potem to nima nobenga ucinka. lahko je shujsat veliko tezje je tezo ohranit.
dragon_fly napisal/-a:koruza spada najbrz pod skrobne dni.
tko da zdej ze mal gresim, pa na beljakovinski dan kaksno bolj mastno meso pojem..pa kdaj kaksn sok spijem, ne sam vode...
![]()
in koliko si že potem shujšala?
zdaj ko to berem ste mi dale kr voljo, da bom vrjetno še jaz probala s to dieto...
- dragon_fly
- Komunikatorka
[quote="morellain koliko si že potem shujšala?
zdaj ko to berem ste mi dale kr voljo, da bom vrjetno še jaz probala s to dieto...[/quote]
12 kg. do zdej. in v bistvu ne smem več. mi je ta zadna čist zginla..
če bom še bolj shujšala bom že k kšn okostnjak
poznam kr dost ljudi, ki so s to dijeto shujšali, ki ma gotov to prednost, da lahk VSE ješ. res vse.
velik uspehov.
zdaj ko to berem ste mi dale kr voljo, da bom vrjetno še jaz probala s to dieto...[/quote]
12 kg. do zdej. in v bistvu ne smem več. mi je ta zadna čist zginla..

če bom še bolj shujšala bom že k kšn okostnjak

poznam kr dost ljudi, ki so s to dijeto shujšali, ki ma gotov to prednost, da lahk VSE ješ. res vse.
velik uspehov.

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Sunshine357 napisal/-a:Ja seveda lahko, samo gre za neko obliko spreminjanja prehranjevanja saj drugače če se vrneš nazaj na normalno prehrano kot si jo imela do sedaj boš hitro pridobila nazaj izgubljene kg.
Pomojem je bolš, če si pol še naprej na tej dieti, sam da se je mau mn držiš -tko da pol ne boš več zlo hujšala ampak boš ostala na istm (moja logika).