Zakaj je dobr, da se o moških in zaradi njih pogovarjajo samo ženske? =)
Te zanima moško mnenje o tem?

Potem beri dalje ...
Najprej. Čist možn, da se uvrščam mednje.
Pri 22h še nism bil z žensko, moje zveze so ble ful ohlapne in precej svobodne ... amm, previdne, bi še najbl držalo.
S svojo podobo nimam prav nobenih težav, celo nasprotno, med ženskami sm vedno priljubljen in se obnesem kot dobra družba. Je pa res, da sm do sebe tudi precej samokritičen - vendar tega ne vidim kot ovire, ampak spodbudo za rast.
Glede sexa je pa tko ... Če bi hotu sexat, bi bil že zdavnaj. Različnih namigov, stikov ali celo čist odkritih ponudb je blo kar nekaj ... Pa sj, preprosto greš ven, mal muvaš in šejkaš, pa se zih kaka (ali KAK

) pojavi. Pa se mi zdi, da ni to to.
Ne izpostavljam se pretirano, v bistvu se delam (sem?) nedostopn, hard 2 get.
Pa nism čist zihr (ŠE ne, no

) da bi se uvrščal med take. Če pridm v stik s kako prijetno, mi je kar fajn. Bi pa definitivno odklonu kako nenadno žgečkljivo ponudbo.
To, da s(m)o moški bolj potrebni od žensk, si ne upam ne potrdit ne zanikat. Dejstvo pa je, da nekateri bolje obvladajo ohranjanje samga sebe pod nadzorom
In mogoče je ravno to "težava" - če razmišlaš pretirano racionalno, če je vsak tvoj korak premišlen, utemeljen. Tak način obnašanja te prikrajša za vse nenačrtovano, vsa presenečenja ...
Gotovo pa je tudi, da nekateri "poraz" z žensko (moškim) razumejo čist po svoje in jih to udari v samo "središče". Pa se potem pobirajo še lep čas ... In če se to nekajkrat ponovi, je vsak nov poskus toliko težji.
Bedno, ampak tista mladostniška razposajenost mora bit, ko preklopiš glavo na zabavo, k ti je vse ravno in ne razmišljaš, kaj bo ju3 ...
Dobr pa je na dol. fazi razčistit tud to, kaj sex pzp. je; če gre za šport, tud prou, sam če hočš v njem vidt nekaj, kar poglobi odnos z dru(a)go osebo, zna bit, da maš kr precej blemov ...
Aja .. pa ne čutm se prou nč inferiornega, "kr še nism" ... Nism zbiratelj, ok no ... edino telefonskih

hehe