Men pa sploh ne tolk... se mi zdi kar verjetno, da preden je začela, ni mogla imet prave slike, kako izgleda tako življenje.. Lahko, da si je približno predstvaljala, vedla pa ne. Nevem, no.. nevem, zakaj ne bi verjela, nimam nobenga razloga za to.
Iz prve roke vam povem, da njeni razlogi niso izmišljeni (nova slikanja za CD-je, slike, plakate...nove obleke za Iris...milijon enih malenkosti...so ogromen strošek in ga pač nočejo ponovit)...tako da bo kr resnica v temu, da ni zdržala tempa...kar se meni tud zdi rahlo neumno, glede na to, da je že Špelca skoz govorila, da imajo zelo nabutan urnik in nima nič časa zase...tako da je Iris res šla na slepo v tole, če jo je zdj tko presenetilo!
evonja napisal/-a:na avdiciji so se tok strinjale s tem tempom,zdej pa tko
ker nobena ni vedla kašn hud tempo je to in so vse mislne da je to larifari......to je težko iz mirnga življenja na tak direndaj presedlat.nič več zasebnosti, svojga prostga časa in svojga starga življenja..pomoje bo to kar res...
zdej bojo mel skoz še 2 plesalki zravn (na sliki temnolaski )...da ne bo špela skoz sama...sam po moje je iris spizdila tud zarad špele ker ma po moje tok težk karakter da adijo, pa še skoz more bit po moje glavna!
Jst pa mislm,da se niso nč skregal,ker itak,da so bli zdej na začetku vsi z njo prijazni..vsaj men se zdi..da so jo kr ornk po rokah nosil,pa frizer,pa nohtki,pa cunjice.. ne vem no.. se mi zdi pa boljš da grejo sami trije naprej k pa da majo eno k ne ve za kaj se gre..