mah ..jaz jih sploh ne razumem več. . stara sem 18. in ker sem pač punca, bog ne daj, da bi SPLOH bla kje vuni. .. grem na pijačo s kolegicami in me kličejo, kje hodim! pa sem v domačem kraju, dva km dlje! ne vem več, kaj naj! cele počitnice sem bla doma, nikamor nisem šla ven. .. in sem bla sedaj v sob pri sosedih na pikniku. . .pa sem prišla ob pol desetih domov. ..bla pa tam od šestih. .me nadere, češ da sem pijana (popolnoma trezna bla), zakaj se ji ne javim na tel(tam ni signala, pa še vedla sem, da me bo ziher klicala in sem si dala tel na vibro, da bom ja čula, ko me bo klicala), drugi dan pa se obnašala do mene, kot da sem ne vem kak mačkasta.... msilim, HALO!!!!!!!!!
nič mi ne pusti! sem pridna, sem prekleto odgovorna oseba! in bolj kot ji dopovedujem, da so se časi spsremenili odkar sta bla moj brat (30) in sestra(26) mlada je isto kot da govorim steni. . .
ok, bla sem zunaj enih 4x v celem življenju. ...sedaj v tretjem letniku sem dobesedno izsilila šolske žurke ..pač karto sem si kupla že prej. .. .pa sem bla vedno pridna. . ok, pijana bla, ampak vedno vedla, kaj počenjam. . in oni ne vejo, da sem bla pijana. . .ampak vem kdo sem, vem kaj počenjam, sem odgovorna zase. . in ne, ne bom dala kr nekomu in pač karkoli. . .
bom vidla, kaj bo sedaj, če bom smela it ta vikend ven .. . .domov pa mislim prit do treh.. ampak vem, da bo vse narobe. . ker sem pač punca in za punce se ne spodobi, da bi hodile ven! ja kje si pa potem naj najdem fanta!?!?!

najboljše da mam kr prvega soseda pa je. ..
razumela bi, da bi res delala neke galame, pa jih ne. . v šoli sem pač tako tako . kakor se mi da. . .ampak, iskreno povedano, rabim trenutke, da sem v družbi, da se naplešem, spoznam folk, da sem nekje, ne pa sam za knjigami; pomagam doma pri opravilih. . mamo kmetijo, tudi tam pomagam, ampak sedaj pač povem svoje mnenje, da ne bom delala, ker ne bom jaz prevzela ampak brat z ženo in ne bom jaz delala namesto nju, ker noben od njiju ne naredi ala NIČ.
in kaj boste meni svetovale?
pogovori se z njima? hah ...kot da bi govoril steni... .