Koliko časa rabi tip, da mu pride?
Js sem 1x še bolj na začetku mojga izvala da mu ne more pridt v 2h minutkah (hja, na začetku nisem in nisem hotla sexat, vse me je bolelo, on pa čist nor, hehe..). No, in dejansko sem bila pripravljena "potrpet" res samo 2 minutki in guess what.. Ratal mu je.
Zdej bi ga pa pomoje kr nekam sunla če bi se njemu zluštal končat v 2h minutkah.

Zdej bi ga pa pomoje kr nekam sunla če bi se njemu zluštal končat v 2h minutkah.

Pri mojem je pa ful odvisno koliko× na teden sexama ... če prvič po enem tednu mu zelo hitro pride, drugače pa lahko zdrži tudi do eno uro. Čeprav mu zadnje čase vedno pogosteje hitro pride.
Ne vem no ... rahlo mi ni všeč, da po tem, ko mu je že prišlo ... sploh tisti dan več ne more (oz. ves čas trdi, da mu tako ali tako ne bo prišlo ... ali pa se mu sploh ne vstane ... čeprav ga poskušam na vse načine vzburit ... do zdaj se je samo en× zgodilo, da je po eni uri zopet lahko) ...
Pravi, da ko mu pride v mene, se mu potem zdi, kot da bi v prazno.
Kakšne izkušnje pa imate ve s tem? Vas lahko drži pokonci celo noč?

Ne vem no ... rahlo mi ni všeč, da po tem, ko mu je že prišlo ... sploh tisti dan več ne more (oz. ves čas trdi, da mu tako ali tako ne bo prišlo ... ali pa se mu sploh ne vstane ... čeprav ga poskušam na vse načine vzburit ... do zdaj se je samo en× zgodilo, da je po eni uri zopet lahko) ...
Pravi, da ko mu pride v mene, se mu potem zdi, kot da bi v prazno.
Kakšne izkušnje pa imate ve s tem? Vas lahko drži pokonci celo noč?

- br0ken heart
- Komunikatorka
ok, js mam pa eno vprašanje, verjetno se vam bo zdele neumno ampak ko je že glih tema, da vprašam
zadnjič smo se s kolegico pogovarjala, ker je imela težavo - s tipom sta seksala in je njemu prišlo ful hitro, njej pa ne... in potem, ko je njemu prišlo, je bilo enostavno konec. ni mu več stal in obema je bedno zaradi tega ker se to redno dogaja... kakšen predlog, kako rešit težavo?

zadnjič smo se s kolegico pogovarjala, ker je imela težavo - s tipom sta seksala in je njemu prišlo ful hitro, njej pa ne... in potem, ko je njemu prišlo, je bilo enostavno konec. ni mu več stal in obema je bedno zaradi tega ker se to redno dogaja... kakšen predlog, kako rešit težavo?